1.035.069

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A tej és tejtermékek bemutatása, ajánlása, tárolása és kezelése az üzletekben

Szerző
Szerkesztő
Lektor

Kiadó: Magánkiadás
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 24 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 24 cm x 17 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet a műből:
"Bevezetés
A tejipar, a mindennapos igények kielégítését végző feladatának, a lakosság tervszerű, biztonságos és folyamatos ellátásának csak akkor tehet eleget, ha a... Tovább

Előszó

Részlet a műből:
"Bevezetés
A tejipar, a mindennapos igények kielégítését végző feladatának, a lakosság tervszerű, biztonságos és folyamatos ellátásának csak akkor tehet eleget, ha a kereskedelemmel jól egybehangolt együttműködést valósít meg.
Az élelmiszerkereskedelem az elmúlt években számos tanújelét adta készségének és ennek eredményeként az együttműködésnek jól bevált formái alakultak ki. Ezek azonban még nincsenek kimerítve és távolról sem működnek kifogástalanul, így döntő tartalékot jelentenek az áruellátó hálózat - ideértve a tejipar nagykereskedelmi funkcióját is - munkájának megjavításában. Erre kötelez bennünket a lakosság ellátása terén fennálló közös felelősségünk, de gazdasági érdekeink is arra ösztönöznek, hogy jól összehangolt együttműködéssel, az eladás, növelésével emeljük a forgalmi árbevételt.
Magyarországon az átlagos háztartásokban az élelmiszer és élvezeti cikkekre fordított kiadásoknak mintegy 10%-át költik tejre és tejtermékekre. Ez a részarány még növelhető (külföldön az arány 15% körül van). Vissza

Tartalom

TARTALOMJEGYZÉK
Bevezetés 1
1. A tej és tejkészítmények termékcsoportos ismertetése 2
a, Tej és ízesített tejkészítmények 4
b, Savanyított tejkészítmények 4
c, Desszert jellegű termékek 5
d, Vaj 5
e, Sajt 6
f, Túró 7
g, Porított termékek 7
2. A tej és tejtermékek kezelése és tárolása 8
II. A tej és tejtermékek bemutatása 11
1. Elméleti szempontok 11
2. A tej és tejtermékek bemutatásának gyakorlati módszerei 12
3. A tej és tejtermékpult elhelyezésének koncepciója 15
4. A hűtőállvány 15
a, A hűtőállvány nagysága és az eladótér területének arányösszefüggése és meghatározása 16
b, Összefoglaló alapelvek a hűtőállvány feltöltésére, az áru elhelyezésére és bemutatására 17
III. A bolton belüli propaganda 19
1. A bolti árubemutató és kóstoló ellenőrző kérdései 19
IV. Az árurendelés rendszere 21
1. A tej és tejtermékek mennyiségi és minőségi átvétele 22
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv