1.035.157

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Robot Minecraft 2016/1

A Robot magazin különszáma/Magazin a kedvenc játékodról

Szerkesztő

Kiadó: Pesti Könyv Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 49 oldal
Sorozatcím: Robot Minecraft
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 30 cm x 21 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes illusztrációkkal. Posztermelléklettel.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Kedves Minecraft- rajongók!
A nevem Robot. Talán már ismeritek a ROBOT magazint, ahol a kedvenc videojátékainkról írunk nektek. A sok izgalmas játék közül mostanában kiemelkedik az egyik, talán ti... Tovább

Előszó

Kedves Minecraft- rajongók!
A nevem Robot. Talán már ismeritek a ROBOT magazint, ahol a kedvenc videojátékainkról írunk nektek. A sok izgalmas játék közül mostanában kiemelkedik az egyik, talán ti is kitaláltátok már, hogy a Minecraftról van szó.
A Minecraftban szinte bármit megtehetsz. Harcolhatsz gonosz szörnyek ellen, kincseket áshatsz ki a föld alól, bámulatos házakat építhetsz. Viszont nem könnyű benne profinak lenni - a játék titkainak felfedezése kitartást igényel. Rendszeresen sok kérdést kapunk a ROBOT olvasóitól, hogy segítsünk nekik a kalandozásaik során felmerült problémák megoldásában.
Emiatt aztán úgy döntöttünk, hogy elkészítjük ezt a kéthavi rendszerességgel megjelenő magazint Így alkalmunk nyílik rá, hogy még részletesebben foglalkozzunk a Minecrafttal, és a lehető legnagyobb mértékben segítsünk nektek, hogy még jobban élvezzétek a játékot. Ebben a számban olvashattok arról, hogyan lehet túlélni az első napokat a normál világban, és segítünk felfedezni az Alvilágot is. Meginterjúvoltunk néhány játékost, akik csodálatra méltó épületeket alkottak, és írok nektek pár dolgot a legjobb PVP arénákról. Kipróbáltuk a Minecraftot VR szemüveggel, és készítettem egy útmutatót arról, hogyan lehet legyőzni a Withert. Gyakorlott játékosoknak pedig figyelmükbe ajánlanám nyári tippjeinket: egzotikus nyaralás vízipisztoly-csatával! Ezen kívül is nagyon sok izgalmas dologról olvashattok a magazinban! Akár az első éjszakádat próbálod túlélni a csillagos ég alatt, akár már mesteri építész vagy a Minecraftban, biztosan találsz valami újat, ami élvezetet nyújt neked. Őszintén remélem, hogy tetszeni fog a magazin, akkor is, ha teljesen új neked a Minecraft világa.
Viszlát és jó szerencsét! Vissza

Tartalom

Túlélési tippek 4
1.10-es verzió 14
Különleges építmények 16
Virtuális valóság 20
Az Alvilág 22
PVP arénák 32
Kitinszárny 34
Itt a nyár! 36
A felszín alatt 40
Hogyan győzd le a Withert? 42
Signs of Life 45
Herobrine 46
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv