1.031.459

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Átváltozom, megcsinálom!

Egy profi fitneszvilágbajnok útmutatásai

Szerző
Szerkesztő
Fotózta

Kiadó: Jaffa Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 215 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 24 cm x 17 cm
ISBN: 978-615-5609-63-3
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg


Elég a kifogásokból, a két napig tartó diétákból és az újévi fogadalmakból! Ha te is feszesebb pofira, formásabb popsira vágysz, és búcsút intenél az „integetőizmaidnak", határozd el magad: Átváltozom, megcsinálom!
Hidd el, nem vagy egyedül: utadon Bánkuti Gabriella, öt fitnesz-világbajnoki érem tulajdonosa, Magyarország egyik legmenőbb személyi edzője fog végigkísérni. Gabi egészen az alapoktól, lépésről lépésre mutatja be, mit kell tenned, hogy olyan bomba formába kerülj, amilyet szeretnél. Segít, hogyan válaszd ki a számodra legmegfelelőbb sportágat és a leghatékonyabb gyakorlatokat, és hogyan alkalmazd őket. Megmutatja, milyen hozzávalókból készíthetsz egyszerű, mégis szuperegészséges ételeket és italokat, és azt is elárulja, milyen étrend-kiegészítőkkel érdemes táplálnod az izmaidat. Átfogó életmódprogramjából kiderül, miként szüntetheted meg a narancsbőrt, hogyan győzheted le a torkosságod a nehéz napok alatt, és mit kell tenned, ha villámgyorsan formába akarsz kerülni egy... Tovább

Fülszöveg


Elég a kifogásokból, a két napig tartó diétákból és az újévi fogadalmakból! Ha te is feszesebb pofira, formásabb popsira vágysz, és búcsút intenél az „integetőizmaidnak", határozd el magad: Átváltozom, megcsinálom!
Hidd el, nem vagy egyedül: utadon Bánkuti Gabriella, öt fitnesz-világbajnoki érem tulajdonosa, Magyarország egyik legmenőbb személyi edzője fog végigkísérni. Gabi egészen az alapoktól, lépésről lépésre mutatja be, mit kell tenned, hogy olyan bomba formába kerülj, amilyet szeretnél. Segít, hogyan válaszd ki a számodra legmegfelelőbb sportágat és a leghatékonyabb gyakorlatokat, és hogyan alkalmazd őket. Megmutatja, milyen hozzávalókból készíthetsz egyszerű, mégis szuperegészséges ételeket és italokat, és azt is elárulja, milyen étrend-kiegészítőkkel érdemes táplálnod az izmaidat. Átfogó életmódprogramjából kiderül, miként szüntetheted meg a narancsbőrt, hogyan győzheted le a torkosságod a nehéz napok alatt, és mit kell tenned, ha villámgyorsan formába akarsz kerülni egy randira, vagy ha vissza szeretnéd nyerni az alakod szülés után. Ismerkedj meg Gabi receptjeivel, praktikáival és kulisszatitkaival, hogy a változás valóban mélyre ható és gyökeres lehessen!
Gabi könyvében közérthetően és olvasmányosan osztja meg az alakformálással kapcsolatos tapasztalatait. Hitet és kapaszkodót nyújt mindazoknak, akik fuldokolnak a témakört övező internetes információáradatban. Saját és vendégei példáján keresztül egyszerre motivál és ad át gyakorlati tudást, megmutatva, milyen alapvető szerepe van a helyes táplálkozás és edzés mellett a hosszú távú tudatosságnak és kitartásnak a sikeres életmódváltásban.
Dr. Zopcsák László az IWI Nemzetközi Fitnesz Iskola alapítója
BÁNKUTI GABRIELLA profi világbajnok, az egyik legkeresettebb hazai tréner, edzés- és táplálkozási tanácsadó. A Magyar Olimpiai Szövetség által kitüntetett paralimpiai erőnléti edző, rehabilitációs módszereit már az USA-ban és Japánban is sikerrel alkalmazzák. Kezdők, haladók és profi sportolók, nők és férfiak, egészséges és mozgáskorlátozott emberek százainak változtatja meg az életét. Vissza
Fülszöveg Kép

Tartalom


Vissza

Bánkuti Gabriella

Bánkuti Gabriella műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Bánkuti Gabriella könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv