A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Malebox Narcisticus

Szerző
Szerkesztő

Kiadó: Palatinus-Könyvek Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 190 oldal
Sorozatcím: Palatinus-könyvek
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 18 cm x 12 cm
ISBN: 963-9127-23-X

Fülszöveg

Bányai Miklós 1948-ban született Budapesten, ma is itt él. A Malebox Narcisticus első regénye.
A férfi, a regény főhőse, élsportoló, szakmáját a legmagasabb szinten művelő pénzügyi szakember. A rendszerváltozás éveiben, szakmai tanácsai nyomán nagyvállalatok alakulnak át, pénzintézet áll talpra. Hiába a polgári neveltetés szigora és máig ható ereje, a család szentsége, a középkorú férfi magánéletét kudarcok fenyegetik.
Hogyan maradhat talpon, és egyáltalán, talpon maradhat-e korunk hőse, aki közelharcot elsősorban saját magával vív folyamatosan?
Egy kritikus pillanatban a férfi állapotát orvosa jellemzi a legtalálóbban, amikor azt mondja neki: "Az Ön viselkedésére egy tipikusan az Ön esetére kitalált és eddig nem ismert fogalmat takaró elnevezést használnék jellemzésül, nevezetesen az Ön betegsége MALEBOX NARCISTICUS."
Erről szól, erre a diagnózisra keresi a megoldást a szerző regényében, amely szenvedélyes lírai hangon szól családról, barátságról, üzletről, szerelemről, máskor... Tovább

Bányai Miklós

Bányai Miklós műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Bányai Miklós könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Malebox Narcisticus Malebox Narcisticus Malebox Narcisticus

A borító enyhén kopott, a lapélek foltosak.

Állapot:
940 ,-Ft
5 pont kapható
Kosárba