1.035.018

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Rettentő Misi

Szerző
Grafikus
Lektor

Kiadó: Literátor Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 260 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 15 cm
ISBN: 963-8293-18-7
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

A harmincas években játszódik Bárány Tamás új ifjúsági regénye, valahol a Ferencvárosban. Hőse Rettentő Misi, egy mosónő félárva fia, akit szokatlan testi ereje és igazságérzete állandó konfliktusba kever a társadalommal: akár kisinas, akár diák, mindig az ő bőrén csattan az ostor.
Bárány Tamásnak a Pál utcai fiúk Budapestjét felidéző, önéletrajzi indíttatású regényének hőse, Rettentő Misi kalandjait derű és valami kedves, ironikus mélabú süti át. Maga Misi alakja is igen vonzó, olyan tulajdonságokkal is rendelkezik, ami minden tíz-tizennégy éves gyerek álma: rendkívül erős, jó tanuló, anélkül hogy tanulna, bajtársias és önzetlen, akkor is, amikor nyilvánvaló, hogy nagy hátrányok származhatnak belőle, és éretten belelát a felnőttek életébe, megérti a felnőttek problémáit is. Nincs is ajánlólevélre szüksége: mindenki elolvassa történetét, aki a Literátor Kiadó által most újra kiadott ifjúsági regényt a kezébe veszi.

Bárány Tamás

Bárány Tamás műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Bárány Tamás könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv