1.031.421

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

XII. Országos Érembiennále, Sopron, 1999.

Sopron, Lábasház, Orsolya tér 5. 1999. június 19.-szeptember 12./Ungarische medaillen-biennale/National biennial of medal art

Szerkesztő
Fordító
Fotózta

Kiadó: Sopron Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala
Kiadás helye: Sopron
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 91 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar   Angol   Német  
Méret: 22 cm x 20 cm
ISBN: 963-03-7205-3
Megjegyzés: Fekete-fehér fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

XII. Országos Érembiennále, Sopron - hirdette a felhívás az elmúlt év őszén. A felhívás pedig ismét alkotói energiákat szabadított fel, ezúttal az államalapítás, Szent István személyisége jegyében.... Tovább

Előszó

XII. Országos Érembiennále, Sopron - hirdette a felhívás az elmúlt év őszén. A felhívás pedig ismét alkotói energiákat szabadított fel, ezúttal az államalapítás, Szent István személyisége jegyében.
Külön öröm, hogy a biennále „nagy öregjei" mellett a legifjabb alkotói nemzedék is nagy számban küldte bejelentkezését, alkotásait. Ezzel bizonyítva, hogy a soproni érembiennále továbbra is a szakma egyik legfontosabb fóruma, amin részt venni dicsőség. Sopron városa pedig büszkén tekint erre a rangos eseményre és büszke arra, hogy házigazdája lehet az Országos Érembiennálénak.
Szólni kell természetesen a rendezvény szervezőiről is, akik közül idén kiemelkedik a Képző- és Iparművészeti Lektorátus. A Rendező Bizottság nevében köszönet nekik a támogatásért. Ezenkívül köszönetünket szeretnénk kifejezni a támogatóknak és valamennyi művésznek, akik alkotásaikat küldték be a biennáléra. Kívánok a művészeknek alkotói sikereket, a kiállításlátogatóknak tartalmas élményt Sopron város nevében.
Sopron, 1999. március 2. Vissza
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
XII. Országos Érembiennále, Sopron, 1999. XII. Országos Érembiennále, Sopron, 1999. XII. Országos Érembiennále, Sopron, 1999. XII. Országos Érembiennále, Sopron, 1999.
Állapot:
1.740 ,-Ft
9 pont kapható
Kosárba
konyv