1.031.459

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Táncolj át a szívemen

Szerző
Fordító

Kiadó: Gold Book Kft.
Kiadás helye: Debrecen
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 283 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN: 963-9019-84-4
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

1929-et írunk. Fiona magányosan és pénz nélkül él Londonban. Nem talál jobb állást, kénytelen táncosnőként dolgozni Paglioni bárjában, egy elegáns és felkapott night-clubban. A klubot a felső tízezer látogatja.
Fiona itt találkozik és esik szerelembe Jim Macdonalddal, egy gazdag és jóképű férfival. De úgy tűnik, hogy a szenvedélyüket nem kíséri a boldogság áldása, mivel Jim már egy másik nőnek van elkötelezve, Ann-nek. Ann sötét múltú, titokzatos nő; boldogtalanság és tragédia kíséri útját.
Barbara Cartland, a világ legismertebb romantikus regény szerzője, aki történelmi regényeket, színdarabokat is ír, ismert előadó, televíziós személyiség, mostanra már több mint 600 könyvet írt, melyből a világ minden táján több mint 650 millió példány kelt el.

Barbara Cartland

Barbara Cartland műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Barbara Cartland könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv