819.271

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Őszi kvartett

Szerző
Fordító
Lektor

Kiadó: Magvető Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött papírkötés
Oldalszám: 286 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 17 cm x 12 cm
ISBN: 963-14-1486-8

Fülszöveg

"Letty elhatározta, hogy bátor lesz és erős, elszántan néz szembe a karácsonnyal, és nem vesz tudomást az egyedüllét kilátásairól. Tulajdonképpen nem is az egyedüllét gondolata zavarta, inkább csak az, hogy az emberek rájönnek, hogy nincs meghívása karácsony napjára, és sajnálni fogják."
Az életben a legkülönösebb az, hogy csak úgy elmegy. Hétköznap dolgozni kell, vasárnap meg pihenni. Gyerekként remélni, felnőttként küzdeni, öregként meg emlékezni. Mire is?
Négyen dolgoznak évtizedeken át egy hivatali szobában: Letty és Marcia, Norman és Edwin. Valamiért mind a négyen egyedül élnek, egyikük özvegyen maradt, a másik háromnak sosem volt házastársa. De volt egy anya, egy barátnő, egy macska, akit szeretni lehetett. És volt évtizedeken át ez a hivatali együttes, ez a gátolt, zavart, szemérmes, monoton szükségszerűsége által mégis természetes összetartozás. Összetartozás egymásért vagy inkább csak a világgal szemben, szégyenlős védekezés gyanánt.

Barbara Pym

Barbara Pym műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Barbara Pym könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Őszi kvartett Őszi kvartett Őszi kvartett

A borító enyhén kopott, foltos.

Állapot:
680 ,-Ft
6 pont kapható
Kosárba