864.616

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Őrizd az álmot!

Szerző
Fordító

Kiadó: Magyar Könyvklub
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 667 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 20 cm x 15 cm
ISBN: 963-548-352-x

Fülszöveg

Egy gazdag nő címmel jelent meg, Egy céltudatos asszony címmel adták a tévében Barbara Tylor Bradford trilógiájának első kötetét, amelynek folytatását tartja a kezében az olvasó.
Őrizd az álmot! Ezzel a felkiáltással adja tovább unokájának, Paulána a magasra emelt fáklyát, a felvirágoztatott Harte-birodalom vezetését Emma Harte, akiből nyolcvanéves korára Anglia legnépesebb, leggazdagabb, legsikeresebb családjának jótevője, bálványa és irányítója lett.
Unokái immáron huszonéves férfiak és nők, akik a legkülönbözőbb egzinsztenciális és érzelmi válságok átvészelésén fáradoznak. Vannak köztük jók és gonoszok, akik, ha nem is egyszerűen, de a regény végére mégiscsak elnyerik méltó jutalmukat, illetve büntetésüket.
Barbara Taylor Bradfrod regényében van születés, halál, válás, tragikus gyilkosság - egyszóval minden, ami az életben is előfordul,s amitől a hasonló gondokkal küszködő olvasóban feltámadhat a remény, hogy az ő szenvedéseit is megérdemelt boldogság váltja fel hamarosan.... Tovább

Tartalom

A matriárka7
Az örökösnő273
A milliárdosnő561

Barbara Taylor Bradford

Barbara Taylor Bradford műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Barbara Taylor Bradford könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Őrizd az álmot! Őrizd az álmot!

A lapélek kissé elszíneződtek.

Állapot:
1.880 ,-Ft
15 pont kapható
Kosárba