1.034.226

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A fejfájás gyógyítása

a szuggesztív presszúra csodálatos módszerével

Szerző

Kiadó: Jupiter Kiadó és Terjesztő Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 63 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 15 cm
ISBN: 963-85243-0-8
Megjegyzés: Fekete-fehér fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

A szuggesztív presszúra a szerző által kidolgozott újszerű gyógymód, amelyet a pszichológia, a hipnózis, az akupresszúra, és a bioenergetika egyes mozzanataiból állított össze úgy, hogy az alkotók egymás hatását jelentősen felerősítsék. A módszer orvosi ellenőrzés mellett került kipróbálásra, amelyről szó esik a könyvben. Előzetesen tájékoztatásul annyit, hogy a gyógyulási arány magasan az átlag feletti volt a neurotikus, pszichés és pszichoszomatikus betegek körében. A könyv tartalmazza egy önszuggesztiós lazítás leírását, amelyet bárki könnyen elsajátíthat, és biztosíthatja vele a jó testi és lelki kondícióját. E módszer megismerése orvos és természetgyógyász számára is fontos lehet, mert gyógyszerek nélkül képes megszabadítani a beteget a fejfájástól, migréntől, vegetatív distóniától, pánikbetegségtől, és még sok egyéb szenvedéstől, ahogyan az esetleírásokból is kitűnik. Ez a kis írás tankönyvül szolgálhat a szuggesztív presszúra elsajátításához.

Bástyai Frigyes

Bástyai Frigyes műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Bástyai Frigyes könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv