858.452

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Robert Londonban (dedikált példány)

Szerző
Szerkesztő
Grafikus

Kiadó: Móra Ferenc Ifjúsági Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Varrott keménykötés
Oldalszám: 71 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 23 cm x 20 cm
ISBN: 963-11-2685-4
Megjegyzés: Bátki Mihály szerző által dedikált példány. Egész oldalas fekete-fehér illusztrációkkal.

Fülszöveg

Gyerekek! Mit szólnátok egy londoni kiránduláshoz? Felkerekedünk, és megnézzük az angol főváros nevezetességeit! Még jegyet sem kell váltanunk, csak elolvassuk Bátki Mihály mulatságos könyvét, melyben az angol papa csaknem ugyanezt indítványozza gyerekeinek. No, nem a könyv elolvasását, mert erról még nem tudnak, hanem a Londonnal való ismerkedést. Így utazik aztán Robert, a skóciai kisfiú Londonba a családjával, hogy meggyőződjék róla, valóban csokoládéból vannak-e a házak ott, milyen a királyi palota, a Soho, a Panoptikum, az állatkert, és léteznek-e háromfejű emberek. Mert Robert ilyesmiket hallott, amikor Londonról meséltek. Érdekes, vidám, kedves könyvet kaptok kézhez, melyet Szecskó Tamás gyönyörű rajzai díszítenek.

Bátki Mihály

Bátki Mihály műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Bátki Mihály könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem