864.670

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Műszaki lexikon 1-3.

I.: A-F/II.:G-M/III.:N-Z

Szerző
Szerkesztő
Lektor

Kiadó: Akadémiai Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Vászon
Oldalszám: 3.174 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 25 cm x 18 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér ábrákkal.

Fülszöveg

Korunkban páratlanul rohamos fejlődést tapasztalunk a műszaki tudományok és a technika területén. Magyarországon 1928-ban jelent meg utoljára Műszaki Lexikon, a most megjelenő mű tehát negyven esztendő eredményeivel gazdagodva elégíti ki majd a szakemberek és érdeklődők jogos igényét. 27-30 ezer címszót és mintegy 6 ezer ábrát tartalmaz, anyaga a műszaki élet valamennyi szakterületét felöleli, a haditechnika kivételével. A lexikon hasznosságát biztosítja, hogy nemcsak a technika iránt érdeklődőknek nyújt tájékoztatást minden területen, hanem a felsőfokú műszaki képzettségű szakembereknek is a saját szakterületüktől távolabb eső műszaki kérdésekben. Az érdeklődők széles körére való tekintettel a Műszaki Lexikonban közölt tudnivalók túlnyomó részét a középiskolai szintnek megfelelő matematikai és fizikai tudással is meg lehet érteni.
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Műszaki lexikon 1-3. Műszaki lexikon 1-3. Műszaki lexikon 1-3. Műszaki lexikon 1-3. Műszaki lexikon 1-3. Műszaki lexikon 1-3. Műszaki lexikon 1-3.

Könyvtári könyvek voltak. Az első kötet borítója kissé foltos, karcolásnyomok láthatóak rajtuk. A lapélek enyhén foltosak.

Védőborító nélküli példányok.

Állapot: Közepes
2.800 Ft
2.240 ,-Ft 20
34 pont kapható
Kosárba