851.169

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

A Gerson-diéta és a pszichoterápia szerepe a rákgyógyításban

Szerző

Kiadó: Egészségforrás Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 31 oldal
Sorozatcím: Szelíd gyógymód
Kötetszám: 3
Nyelv: Magyar 
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN: 963-04-0356-0
Megjegyzés: 2. átdolgozott kiadás. Egy fekete-fehér képpel.

Fülszöveg

"A rákkal való kapcsolatom személyes és igen közeli. 1979-ben kiderült, hogy melanómám van, ez a bőrrák legsúlyosabb formája. Megoperáltak, méghozzá drasztikusan. A rák egy év múlva mégis kiújult a nyirokrendszeremben. Tudtam: nagy bajban vagyok. Amint a melanóma terjedni kezd, a hivatalos becslés szerint a rövid távú életbenmaradás esélye is csak húsz százalék. Jómagam nem tudok senkiről, aki az ortodox kezelés mellett akár két évig élt volna ezzel a betegséggel.
Mindezzel tisztában voltam. Orvosaim kizárólag újabb sebészeti beavatkozást tudtak ajánlani. Úgy döntöttem, ha az első műtét nem oldotta meg a problémát, akkor a második operációtól sem várhatok sokat. Ezért más megoldás után néztem.
A sors különös gondviselése folytán nagyon rövid időn belül tudomást szereztem egy bizonyos alternatív terápiáról, a Gerson-gyógymódról.
Akkor elhatároztam, hogy saját kezembe veszem sorsomat. Ha rossz utat választok, legalább nem megcsonkítva megyek a sírba; ha pedig helyesen döntök,... Tovább

Beata Bishop

Beata Bishop műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Beata Bishop könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem