837.284

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Magyarország legszebb pillangói

Szerző

Kiadó: Anno Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Varrott keménykötés
Oldalszám: 36 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 28 cm x 19 cm
ISBN: 963-375-404-6
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva.

Előszó

A Fölön eddig megismert állatfajok 56%-a rovar, és 2,7%-a gerinces. A rovarfajok közül pedig mintegy 1 000 000 faj vált ismertté a tudomány számára. A rovaroknak 3 pár ízelt lába van, testük fejre,... Tovább

Fülszöveg

A lepkék a repülő rovarok talán legszembetűnőbb és legszebb csoportját alkotják. Vannak, melyek csak éjszaka, míg más csoport, amelyek csak nappal repülnek.
Köztük vannak gyakoriak, és kipusztuló félben lévők. Abban viszont megegyeznek, hogy valamennyien lebilincselőek, színpompásak, és formagazdagok. Reméljük, hogy a természetben járók segítségünkkel kicsit közelebb jutnak a felismerésükhöz. Igaz, egyes fajok időnként tömegesen elszaporodnak, és hernyóik károkat okoznak a mezőgazdaságban, de az egyre intenzívebbé váló termelésnél ennek egyre kevesebb a jelentősége.

Bécsy László

Bécsy László műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Bécsy László könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem