1.034.995

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Befektetési szótár

Alapok mindenkinek/2004. szeptember


Kiadó: OTP Alapkezelő Rt.
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 32 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 15 cm
ISBN:
Megjegyzés: Kötetbe kötött keresztrejtvénnyel.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tisztelt Ügyfelünk!

Megtörtént már Önnel, hogy idegen országba utazott, és nem értette, miről beszélnek az emberek? Vagy ismeri azt az érzést, amikor a nyelvtanulás kezdetén már csak néhány szó... Tovább

Előszó

Tisztelt Ügyfelünk!

Megtörtént már Önnel, hogy idegen országba utazott, és nem értette, miről beszélnek az emberek? Vagy ismeri azt az érzést, amikor a nyelvtanulás kezdetén már csak néhány szó hiányzik ahhoz, hogy teljesen megértsen egy mondatot?
A pénzügyek és a befektetések világában gyakran adódnak ilyen helyzetek. Amikor egy befektetési lehetőség felkelti az érdeklődését, döntéseinek meghozatalában sokat segíthet, ha mindig kéznél van egy jól bevált "tolmács", aki lefordítja a nem ismert szavakat, szakkifejezéseket.
Befektetési szótárunk első kiadását pontosan e célból állítottuk össze! Használatával könnyen és gyorsan tájékozódhat a befektetésekkel kapcsolatos pénzügyi és közgazdaságtani szakkifejezések rengetegében, az egyszerűbb és alapvetőbb szakszavak magyarázata mellett összetettebb fogalmak pontos tartalmára is választ kaphat.
Tájékozódását segíti, hogy az egyes címszavak magyarázatánál vastagon szedett szavak olyan fogalmakra hivatkoznak, amelyek részletes magyarázata a szótárban megtalálható.
Frissen megszerzett tudását a szótárban található keresztrejtvény kitöltésével teheti próbára, megfejtésként a befektetési alapok előnyeiről olvashat.
Bízunk benne, hogy kezdeményezésünk kedvező fogadtatásra talál és hasznos segítséget nyújt befektetési döntéseiben. E-mail címünkön és az OTP Bank fiókjaiban természetesen örömmel fogadjuk javaslatait, ötleteit, milyen módon bővíthetjük, tehetjük jobbá befektetési szótárunk további kiadásait. Vissza
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Befektetési szótár Befektetési szótár

A borító enyhén foltos.

Állapot:
980 Ft
490 ,-Ft 50
4 pont kapható
Kosárba
konyv