| Kiadó: | Aquila Könyvkiadó |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
| Oldalszám: | 122 oldal |
| Sorozatcím: | Receptvarázs - ízletes ételek kezdőknek és haladóknak |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 21 cm x 14 cm |
| ISBN: | 963-679-326-3 |
| Megjegyzés: | 1. kiadás. |
| A dunsztolásról | 5 |
| Gyümölcsök befőzése | 7 |
| Cseresznyebefőtt | 7 |
| Cseresznye-meggy befőtt | 8 |
| Konyakos meggy | 8 |
| Meggybefőtt | 9 |
| Kimagozott meggy cukor nélkül | 10 |
| Őszibarackbefőtt 1. | 10 |
| Citromos őszibarackbefőtt | 11 |
| Ribizlis őszibarack | 11 |
| Őszibarackbefőtt 2. | 12 |
| Sárgabarackbefőtt | 12 |
| Körtebefőtt 1. | 13 |
| Körtebefőtt 2. | 14 |
| Körte gyömbéres narancslében | 14 |
| Körtebefőtt egészben | 15 |
| Birsalmabefőtt 1. | 16 |
| Birsalmakompót | 16 |
| Birsalmabefőtt 2. | 17 |
| Birsalmabefőtt 3. | 18 |
| Különleges almabefőtt | 18 |
| Ringló- és vörösszilvabefőtt | 19 |
| Szilvabefőtt | 19 |
| Mikrós szilvabefőtt | 20 |
| Málnabefőtt | 21 |
| Sárgadinnye őszibarackkal | 21 |
| Áfonyabefőtt | 22 |
| Konyakos áfonya | 22 |
| Áfonya almával | 23 |
| Szamócabefőtt | 23 |
| Egresbefőtt | 24 |
| Pikáns kökény | 24 |
| Szőlőbefőtt | 25 |
| Gyümölcsbefőtt bodzával | 25 |
| Zöldségek tartósítása | 27 |
| Káposztasavanyítás | 27 |
| Hordós káposzta | 28 |
| Káposztával töltött paprika 1. | 29 |
| Káposztával töltött paprika 2. | 30 |
| Töltött cseresznyepaprika | 30 |
| Hagymás töltött paprika | 31 |
| Káposztasaláta | 31 |
| Hagymás káposztasaláta | 32 |
| Uborkasaláta | 32 |
| Csemegeuborka 1. | 33 |
| Csemegeuborka 2. | 33 |
| Csemegeuborka 3. | 34 |
| Vizes uborka 1. | 34 |
| Vizes uborka 2. | 35 |
| Fokhagymás-mézes uborka | 36 |
| Kovászos uborka | 36 |
| Hagymás csemegeuborka | 37 |
| Svéd uborka | 38 |
| Karfiol savanyúságnak | 38 |
| Csalamádé 1. | 39 |
| Csalamádé 2. | 40 |
| Csalamádé 3. | 40 |
| Csemegeuborka 1. | 33 |
| Csemegeuborka 2. | 33 |
| Csemegeuborka 3. | 34 |
| Cseresznyepaprika hagymával | 45 |
| Ecetes cékla | 48 |
| Ecetes cseresznyepaprika | 48 |
| Ecetes gyöngyhagyma 1. | 50 |
| Ecetes gyöngyhagyma 2. | 51 |
| Ecetes karfiol | 55 |
| Ecetes kukorica | 55 |
| Ecetes paprika | 47 |
| Ecetes patisszon | 56 |
| Ecetes pritaminpaprika | 49 |
| Ecetes sárgarépa | 54 |
| Ecetes uborka | 49 |
| Ecetes zöld paradicsom 1. | 52 |
| Ecetes zöld paradicsom 2. | 53 |
| Édes-savanyú tök | 44 |
| Fokhagymás-mézes uborka | 36 |
| Fűszeres gyöngyhagyma | 42 |
| Hagymás csemegeuborka | 37 |
| Hagymás káposztasaláta | 32 |
| Hagymás töltött paprika | 31 |
| Hagyma zöldpaprikával | 46 |
| Hordós káposzta | 28 |
| Karfiol savanyúságnak | 38 |
| Káposztasaláta | 31 |
| Káposztasavanyítás | 27 |
| Káposztával töltött paprika 1. | 29 |
| Káposzzával töltött paprika 2. | 30 |
| Kovászos patisszon | 43 |
| Kovászos uborka | 36 |
| Marinált ecetes gomba | 52 |
| Marinált paradicsompaprika | 54 |
| Padlizsánbefőtt | 47 |
| Savanyúság mix 1. | 56 |
| Savanyúsás mix 2. | 57 |
| Savanyúság sült paprika | 45 |
| Svéd uborka | 38 |
| Töltött cseresznyepaprika | 30 |
| Uborkasaláta | 32 |
| Vegyes mix | 58 |
| Vegyeszöldség | 58 |
| Vizes uborka 1. | 34 |
| Vizes uborka 2. | 35 |
| Zellersaláta olajban | 43 |
| Zöldparadicsom-saláta | 41 |
| Lekvárfélék készítése | 61 |
| Áfonya-alma lekvár | 78 |
| Áfonyadzsem vörösborral | 89 |
| Áfonyalekvár | 77 |
| Almadzsem | 78 |
| Almalekvár | 62 |
| Almalekvár körtével | 61 |
| Almalekvár szederrel | 62 |
| Alma-narancs zselé | 93 |
| Alma-paradicsom zselé | 93 |
| Almasajt 1. | 95 |
| Almasajt 2. | 96 |
| Almás szilvadzsem | 80 |
| Almazselé | 92 |
| Birsalmasajt | 96 |
| Birsdzsem konyakkal | 88 |
| Bodzadzsem | 81 |
| Bodzalekvár | 77 |
| Citromdzsem | 80 |
| Citromzselé Camparival | 94 |
| Cseresznye-egres dzsem | 89 |
| Csipkebogyóíz | 90 |
| Csipkebogyólekvár | 71 |
| Diós birsalmasajt | 97 |
| Ecetes szilvalekvár | 75 |
| Édes sárgabaracklekvár | 72 |
| Eperdzsem 1. | 81 |
| Eperdzsem 2. | 82 |
| Eperdzsem pezsgővel | 90 |
| Eperdzsem | 70 |
| Egres-őszibarack lekvár | 82 |
| Egressajt | 64 |
| Fügelekvár | 97 |
| Gyömbéres eperlekvár | 71 |
| Kivis-mézes almalekvár | 68 |
| Kivilekvár | 63 |
| Körtesajt | 75 |
| Mandarinlekvár | 97 |
| Málnadzsem | 67 |
| Málnazselé | 84 |
| Meggylekvár | 91 |
| Mentás szőlőzselé | 70 |
| Narancsdzsem 1. | 94 |
| Narancsdzsem 2. | 86 |
| Őszibaracklekvár | 87 |
| Őszibaracklekvár likőrrel | 64 |
| Pezsgős őszibaracklekvár | 66 |
| Sárgadinnyelekvár | 76 |
| Szilvalekvár | 65 |
| Ribiszkezselé | 66 |
| Rózsalekvár | 92 |
| Sárgabarackdzsem | 69 |
| Sárgabarackdzsem citromfűvel | 79 |
| Sárgabaracklekvár | 85 |
| Sárgabaracksajt | 73 |
| Sárgabarack-sárgadinnye dzsem | 95 |
| Sárgabarack-sárgarépa lekvár 1. | 84 |
| Sárgabarack-sárgarépa lekvár 2. | 74 |
| Sütőtöklekvár | 74 |
| Szamócadzsem | 73 |
| Szederdzsem | 83 |
| Szilvasajt | 85 |
| Szőlőlekvár birsalmával | 98 |
| Vegyesdzsem | 76 |
| Vörösboros meggylekvár | 87 |
| Halak tartósítása | 99 |
| Füstölt hal | 103 |
| Pácolt hering | 102 |
| Ruszli 1. | 100 |
| Ruszli 2. | 101 |
| Szardínia | 99 |
| Szörpfélék | 105 |
| Áfonyaszörp | 107 |
| Bodzaital | 106 |
| Bodzaszörp 1. | 106 |
| Bodzaszörp 2. | 107 |
| Bodzavirágszörp | 105 |
| Egyéb tartósítások | 109 |
| Bodzás keverék | 109 |
| Bodzavirágecet | 110 |
| Dió mézben | 110 |
| Keverék halpaprikáshoz | 111 |
| Mézes fokhagyma | 114 |
| Mustáros gyümölcsök | 114 |
| Padlizsános fűszerkeverék | 111 |
| Paradicsomlekvár | 113 |
| Tökdzsem | 112 |
| Villámpaprika | 115 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.