| Kiadó: | Grafo Könyvkiadó és -terjesztő Kft.-Magyar Könyvklub |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Fűzött kemény papírkötés |
| Oldalszám: | 109 oldal |
| Sorozatcím: | Dr. Oetker-csíkos könyvek |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 22 cm x 15 cm |
| ISBN: | 963-548-324-4 |
| Megjegyzés: | Egész oldalas színes fotók illusztrálják a könyvet. |
| A befőzésről általában | 8 |
| Gyümölcsök és zöldségek eltevése | 10 |
| Felszerelések és segédeszközök | 14 |
| A befőzéshez szükséges készítmények | 16 |
| Mélyhűtés | 18 |
| Szárítás | 22 |
| Dzsemek, lekvárok, zselék | 24 |
| Alma-birsalmazselé | 34 |
| Alma-kivi-avokádódzsem mazsolával és zöld borssal | 56 |
| Alma-narancsdzsem bodzavirággal | 52 |
| Ananász-citromdzsem | 56 |
| Áfonya-körtezselé | 46 |
| Birsalma-cukkinidzsem | 36 |
| Birsalma-körtezselé bodzabogyóval | 44 |
| Cseresznyedzsem whiskyvel | 49 |
| Egres-málnadzsem | 55 |
| Egres-narancs-nektarinzselé | 48 |
| Egres-őszibarackdzsem | 52 |
| Egreszselé szőlővel | 39 |
| Eper-ananászdzsem | 54 |
| Eperdzsem | 33 |
| Eper-nektarindzsem | 37 |
| Eper-ringlódzsem | 58 |
| Eper-szilvadzsem | 45 |
| Eperzselé pezsgővel | 49 |
| Földiszeder-meggyzselé almadarabkákkal | 42 |
| Füge-nektarindzsem whiskyvel | 42 |
| Meggydzsem | 36 |
| Mentazselé | 45 |
| Mirabella-nektarin-kividzsem | 44 |
| Mirabella-répa-almadzsem | 46 |
| Narancs-citromlekvár | 38 |
| Narancs-citromzselé | 55 |
| Pezsgőlé ribizlivel | 39 |
| Rebarbara-málnadzsem | 58 |
| Ribizli-cseresznyezselé | 37 |
| Ribizlidzsem Camparival | 33 |
| Ribizli-őszibarackzselé | 34 |
| Ribizlizselé | 47 |
| Szilvalekvár | 48 |
| Szőlőzselé mentával | 59 |
| Zöld passiógyümölcsdzsem szilvával | 54 |
| Befőzés különleges fortéllyal | 60 |
| Édes-savanyú paprika és paradicsom | 70 |
| Földközi-tengeri savanyúság | 72 |
| Körte, másképpen | 70 |
| Különleges meggykompót | 73 |
| Pikáns dinnye | 71 |
| Chutney-k, szószók, ketchupok | 74 |
| Ananászchutney | 78 |
| Mangochutney | 80 |
| Paradicsom-paprikaketchup | 82 |
| Paradicsom-paprikaszósz | 79 |
| Provánszi mártás | 81 |
| Szilvás hagymaketchup | 83 |
| Zöldségszósz | 78 |
| Savanyúságok | 84 |
| Ecetes bab | 90 |
| Ecetes tarka paprika | 90 |
| Ecetes uborka | 91 |
| Ecetes uborka cukkinivel | 94 |
| Eltett juhsajt | 94 |
| Fűszeres cékla | 92 |
| Paradicsom ecetben eltéve | 94 |
| Tarka vegyes savanyúság | 92 |
| Alkoholban eltett gyümölcsök és likőrök | 96 |
| Alma és ananász Calvados-ban | 105 |
| Áfonya konyakban | 101 |
| Dinnye ginben | 102 |
| Eperlikőr | 103 |
| Narancslikőr | 102 |
| Pfalzi konyakos birsalma | 101 |
| Rumos fazék | 104 |
| Szederlikőr | 103 |
| Szilva és dió Armagnac-ban | 103 |