1.034.668

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Befőzés télen-nyáron

Szerkesztő

Kiadó: Black & White Kiadó
Kiadás helye: Nyíregyháza
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 90 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN: 963-9330-24-8
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

A szervezetünk számára nagyon fontos vitaminokat különösen a téli hónapokban nélkülözzük, amikor kevés friss gyümölcs és zöldség kerül az asztalunkra. Ezek értékes ásványi anyagokat is tartalmaznak, így káliumot, nátriumot, kalciumot, foszfort, vasat, ként stb., amelyek a többi tápanyag hasznosításához nélkülözhetetlenek. A házi tartósítás, befőzés ezek pótlását szolgálja, főként akkor, ha ügyelünk rá, hogy közben a zöldségek, gyümölcsök értékeiket lehetőleg egész télen át megőrizzék.
E kötet különleges receptjeit egyszerű elkészítésmód, takarékosság, a diétázók igényeinek figyelembevétele jellemzi. Néhány cím ízelítőül: zölddió-befőtt, sárgadinnye-befőtt, mustármagos szilva, mustban főtt birsalma, aranyalmabefőtt, karamellás rebarbaralekvár, almás dinnyedzsem, szőlőlekvár, diós-fűszeres szilvakocsonya, kapor mézben, paprikalekvár, padlizsános ételízesítő, ecetes sárgabarack...

Tartalom

Előszó7
Befőttek11
Lekvárok, dzsemek24
Zöldségfélék37
Savanyúságok50
Italok63
Diétás receptek71
Fortélyok76
Menetrend78
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv