A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Bekannte Speisen richtig zubereitet

Ismert ételek helyes elkészítése - Ratgeber für Gastronomen/Tanácsok gasztronómusoknak

Szerző
Lektor

Kiadó: Verlag Die Wirtschaft
Kiadás helye: Berlin
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött papírkötés
Oldalszám: 80 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Német  
Méret: 19 cm x 12 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Ételek helyes elkészítési módját olvashatjuk. A minesztorne leves, a szoljanka, a saslik, a rizottó, a gulyás, a pealla, és sok más finomság receptje.

Tartalom

gasztronómia
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Bekannte Speisen richtig zubereitet Bekannte Speisen richtig zubereitet Bekannte Speisen richtig zubereitet Bekannte Speisen richtig zubereitet

A borító enyhén töredezett, kopott, a kötés megtört.

Állapot:
1.630 Ft
1.220,-Ft 25
8 pont kapható
Kosárba
25% garantált kedvezmény!
konyv