1.035.065

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

101 friss saláta

Kipróbált és bevált receptek

Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Alexandra Kiadó
Kiadás helye: Pécs
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 215 oldal
Sorozatcím: GoodFood Magazine
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 16 cm x 14 cm
ISBN: 963-369-713-1
Megjegyzés: Színes fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Miért kellene a salátáknak unalmasnak lenniük? Manapság annyiféle salátából és zöld fűszerből válogathatunk, hogy szinte kifogyhatatlan a kombinálásuknak és az ízesítésüknek a lehetősége, s akár mindennap új változatot készíthetünk. Az ötletek tárházát gazdagítja a 101 friss saláta című szakácskönyv is, amely különböző, évszakokhoz illő salátákat ajánl. A recepteket Nagy-Britannia legnépszerűbb gasztronómiai magazinjának, a BBC Good Food Magazine-nak a munkatársai nemcsak kitalálták, hanem egytől egyig el is készítették, így biztosak lehetünk a sikerben. A nyári kuszkuszsalátától a mézes öntettel készülő csirkesalátán át a meleg, kapros pisztrángsalátáig és a mentás zöldbabsalátáig nagyon sok izgalmas receptet találunk, amelyeket érdekes alapanyagok és ötletgazdag ízpárosítások jellemeznek. Akár bonyolult főételt, akár különleges körítést szeretnénk készíteni, rá fogunk bukkanni a kedvünkre valóra a következő fejezetekben:
- Előételek és könnyű ebédek
- Hétközi vacsorák
-... Tovább

Fülszöveg

Miért kellene a salátáknak unalmasnak lenniük? Manapság annyiféle salátából és zöld fűszerből válogathatunk, hogy szinte kifogyhatatlan a kombinálásuknak és az ízesítésüknek a lehetősége, s akár mindennap új változatot készíthetünk. Az ötletek tárházát gazdagítja a 101 friss saláta című szakácskönyv is, amely különböző, évszakokhoz illő salátákat ajánl. A recepteket Nagy-Britannia legnépszerűbb gasztronómiai magazinjának, a BBC Good Food Magazine-nak a munkatársai nemcsak kitalálták, hanem egytől egyig el is készítették, így biztosak lehetünk a sikerben. A nyári kuszkuszsalátától a mézes öntettel készülő csirkesalátán át a meleg, kapros pisztrángsalátáig és a mentás zöldbabsalátáig nagyon sok izgalmas receptet találunk, amelyeket érdekes alapanyagok és ötletgazdag ízpárosítások jellemeznek. Akár bonyolult főételt, akár különleges körítést szeretnénk készíteni, rá fogunk bukkanni a kedvünkre valóra a következő fejezetekben:
- Előételek és könnyű ebédek
- Hétközi vacsorák
- Salátatálak
- Vegetáriánusoknak is
- Köretsaláták
- Gyümölcssaláták
Ezeket a gyorsan és egyszerűen elkészíthető recepteket úgy válogatták össze, hogy még azoknak se kelljen lemondaniuk a saját készítésű, finom, friss, házias ételekről, akiknek igazán szűkre szabott a szabadidejük. A lépésről lépésre haladó utasítások megkönnyítik még a kezdők dolgát is, míg a szemléltetésről a teljes oldalas, színes ételfotók gondoskodnak. A receptek végén hasznos tájékoztató található az egyes ételek tápanyagtartalmáról. Vissza

Tartalom

Előszó6
Előételek és könnyű ebédek10
Hétközi vacsorák50
Salátatálak88
Vegetáriánus ételek118
Köretsaláták150
Gyümölcssaláták190
Tárgymutató212
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv