A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

Halételek

Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Art Nouveau Kiadó
Kiadás helye: Pécs
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 160 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 28 cm x 22 cm
ISBN: 978-963-87775-2-2
Megjegyzés: Színes fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg


Halételek
A halak és a tenger gyümölcsei soha nem látott népszerűségnek örvendenek világszerte, hiszen manapság már a távoli vizeken halászott különlegességeket is meg lehet vásárolni a szaküzletekben és a hipermarketekben. Ráadásul a belőlük készült ételek egyértelműen kímélő fogások, de nemcsak a karcsúság megőrzésében segítenek, hanem tápanyagban gazdagok, no és az sem megvetendő, hogy nagyon finomak. A mediterrán konyhaművészet, valamint Ázsia és a Karib-tenger térségének egzotikus konyhái új elkészítési módokkal és ízekkel gazdagították a gasztronómia világát, és receptek sokaságát tették közkinccsé. Ez a szakácskönyv lehetővé teszi, hogy a világ minden tájáról származó különleges finomságokat magunk is könnyedén elkészíthessük otthon.
Csábító előételek és harapnivalók, melengető levesek, valamint ínycsiklandó főfogások igazolják a halételek változatosságát. A könyv első fejezete pedig abban segít, hogy magabiztosan eligazodjunk a halpultok gazdag kínálatában, és... Tovább

Fülszöveg


Halételek
A halak és a tenger gyümölcsei soha nem látott népszerűségnek örvendenek világszerte, hiszen manapság már a távoli vizeken halászott különlegességeket is meg lehet vásárolni a szaküzletekben és a hipermarketekben. Ráadásul a belőlük készült ételek egyértelműen kímélő fogások, de nemcsak a karcsúság megőrzésében segítenek, hanem tápanyagban gazdagok, no és az sem megvetendő, hogy nagyon finomak. A mediterrán konyhaművészet, valamint Ázsia és a Karib-tenger térségének egzotikus konyhái új elkészítési módokkal és ízekkel gazdagították a gasztronómia világát, és receptek sokaságát tették közkinccsé. Ez a szakácskönyv lehetővé teszi, hogy a világ minden tájáról származó különleges finomságokat magunk is könnyedén elkészíthessük otthon.
Csábító előételek és harapnivalók, melengető levesek, valamint ínycsiklandó főfogások igazolják a halételek változatosságát. A könyv első fejezete pedig abban segít, hogy magabiztosan eligazodjunk a halpultok gazdag kínálatában, és elsajátítsuk az alapvető elkészítési technikákat. Vissza
Fülszöveg Kép

Tartalom


Vissza
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Halételek Halételek Halételek
Állapot:
2.340 ,-Ft
12 pont kapható
Kosárba
konyv