1.031.459

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Stílusos vendéglátás

Több mint 120 recept/Menüjavaslat/Tálalási és terítési ötletek

Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Alexandra Kiadó
Kiadás helye: Pécs
Kiadás éve:
Kötés típusa: Spirál
Oldalszám: 189 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 26 cm x 18 cm
ISBN: 978-963-297-919-9
Megjegyzés: Regiszteres oldalakkal. Színes fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet:
Csillognak a poharak, fénylik az ezüst, és a konyha felől pompás illatok áradnak: egy örömteli alkalom megünneplésére aligha találunk szebb keretet, mint egy ünnepi étkezést. Barátok,... Tovább

Előszó

Részlet:
Csillognak a poharak, fénylik az ezüst, és a konyha felől pompás illatok áradnak: egy örömteli alkalom megünneplésére aligha találunk szebb keretet, mint egy ünnepi étkezést. Barátok, rokonok találkoznak a stílusosan feldíszített asztal körül, és oldott hangulatban osztoznak pompás ínyencségek élvezetében.
Az örömnek azonban nem feltétlenül az ünnepnapon kell kezdődnie, mert ha csak egy kis fáradtságot is fordítunk a tervezésre, maguk az előkészületek is élvezetesek lesznek. Vissza

Fülszöveg

Szeretettel megterített asztal, csillogó poharak, gyertyafény és a jó barátok nevetése - mi lehet szebb annál, mint együtt ünnepelni, és válogatott finomságokat kóstolni?
A könyvben található receptekkel és hasznos tippekkel a legmagasabb színvonalon kényeztethetjük vendégeinket, és válhatunk tökéletes házigazdákká. Számos ötlet stílusos asztaldíszítéshez, fantáziadús receptek apró partifalatokhoz, klasszikus koktélválogatások ünnepi összejövetelekhez, valamint előételek, főfogások és desszertek változatos receptjei biztosítják az est sikerét.
Ideális szakácskönyv a főzésért rajongóknak, akik mindig új ötletek után kutatnak!
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv