1.034.226

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Wokban készült ételek

Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Alexandra Kiadó
Kiadás helye: Pécs
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 160 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 28 cm x 21 cm
ISBN: 978-963-370-196-6
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Ázsia első számú konyhai eszközét immár nem lehet kihagyni a modern konyhából. A sokoldalú edény sütésnél, gőzölésnél, párolásnál, pirításnál és zsírban sütésnél egyaránt mesteri módon egyesíti a távol-keleti (konyha)filozófiát a gyors, könnyű és egészséges táplálkozással, miközben teljesen új horizontot nyit az ízek világában. Rövid főzési idő, kímélő elkészítési mód, friss alapanyagok, aromás fűszerek: a wokkal való főzést ezekből az egyszerű, ugyanakkor meggyőző alapelvekből lehet levezetni. Fedezzük fel e konyhai eszköz szinte korlátlan alkalmazási lehetőségeit, és hagyjuk, hogy magával ragadjon minket a több mint 120 pompás zöldség-, hús-, hal- és szárnyasétel, valamint az egzotikus édességek ízvilága.

Tartalom

Ismerkedés a wokkal 6
Levesek 24
Zöldségek 38
Rizs és tészta 58
Szárnyasok 74
Húsok és vadak 90
Halak 116
Tenger gyümölcsei 132
Édességek 150
Receptmutató 160
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv