1.034.150

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Egy halál

Szerző
,
Kiadó:
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 150 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 13 cm
ISBN: 978-963-06-1782-6

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet a tartalomból:
A terasz legszélén ült, ott, ahol a korlát alatt már kezdődik a föveny, és lejt szelíden, egészen a tengerig. A vizet nem látta innét a sötétben, de hallotta a hullámok... Tovább

Előszó

Részlet a tartalomból:
A terasz legszélén ült, ott, ahol a korlát alatt már kezdődik a föveny, és lejt szelíden, egészen a tengerig. A vizet nem látta innét a sötétben, de hallotta a hullámok moraját, és látta a napernyők fehérebb foltjait lent a strandon.
Mögötte az étteremben szólt a zene - mindig ugyanaz a lemezoldal, mert a másik fele csupa ragacs volt valami zsíros anyagtól: Szalonikiről énekelt egy kásás férfihang. Nem is volt ez igazi étterem, inkább kocsma, kisvendéglő, tánchelyiség egyszerre.
De itt a kempingben étteremnek hívták, ezért ők is megmaradtak emellett. Minden asztal foglalt volt körülötte, nyaralók, helybéliek vacsoráztak, ittak, némelyek táncoltak a buzuki hangjaira, részegek borogatták a székeket, vagy, mint a mellette levő asztalnál, szkanderoztak kivörösödött arccal.
Már egy hete voltak itt Bulgáriában. Négyen jöttek barátok hátizsákkal, sátorral. A repülő Burgaszban tette le őket, beültek egy taxiba, kézzel-lábbal elmagyarázták a sofőrnek, hogy vigye őket egy tengerparti kempingbe, és itt kötöttek ki.
„Elég unalmas hely. Azt mondják, az egész tengerparton a legjobb Albena. Jobb, mint az Aranyhomok Várnánál. Csak persze sokkal drágább is." Szemét erőltetve fürkészte a közeli kisváros, Szozopol fényeit. „Oda kellett volna bemenni. Bár ha netán ott ragadok, még jobban kifosztják a sátrat."... Vissza

Tartalom

A hullámtörés vonala 7
Félszemű kutya 18
Lovamat eloldom 30
Befutó 37
Sólymok nyomai 53
Mutatvány 66
Vacsora 93
Körhinta 107
Riasztólövés 116
Ha más nincs 126
Este 131
Hó alatt 136
Egy halál 146
Béládi István azonosítása (Bognár Róbert) 148

Béládi István

Béládi István műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Béládi István könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv