A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig
Ginop popup ablak bezárása

Pálinkafőzés

Szerző
Szerkesztő
Budapest
Kiadó: Mezőgazda Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 213 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 24 cm x 17 cm
ISBN: 978-963-286-627-7
Megjegyzés: 32 fekete-fehér ábrával.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Fülszöveg


A gyümölcspálinka hagyományos magyar ital, igazi hun-garikum. Szakszerű előállításának ismereteit új szerző bevonásával állították össze e mű szerzői. Az alapanyagokat, a technológiai eljárás egyes elemeit bemutató fejezeteket friss adatokkal kiegészítve közlik. Részletesen foglalkoznak a lepárlással, a hagyományos kisüsti pálinkafőzéssel, a minőségi követelményekkel, vizsgálati módszerekkel. A napjainkban különösen aktuális és főként a borászatokat érintő fejezet a bor és a borászati termékek feldolgozásával foglalkozik. A földrajz] eredetvédelem alá tartozó pálinkák leírása a göcseji körtepálinkával, a pannonhalmi törkölypálinkával és az újfehértói meggypálinkával bővült. Teljesen megújult a vállalkozói ismeretekről szóló rész.
M--J
Fülszöveg Kép

Tartalom


Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem