A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Szuvenír 1-2.

Szerző
Szerkesztő

Kiadó: Kertek 2000 Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 964 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN: 963-85837-0-0

Fülszöveg

1956. november 11-e estéjén Mérlegh Sándor corvinista szabadságharcos arra eszmél, hogy lélegzik és fázik, holott alig valamivel előtte, délután fogták el az oroszok, aztán átkutatták, kirabolták, levetkőztették, végül agyonlőtték. Mi történhet még valakivel a kivégzése után? Kaphat-e bármiféle esélyt két golyóütötte sebbel a fejében egy tizennyolc éves fiú a Ludovika parkjának elvadult bozótosában?
A valóság a legfantasztikusabb sztorik kiagyalója. Az író csupán kölcsönkéri az eseményeket, a jövőt és a múltat, hogy részesen lehessen a teremtésnek.
A Szuvenír labirintusregény. Nem is annyira a fallal bekerített terep, s a rettenetes, menekülésre késztető helyzet, hanem a főszereplő térben és időben csapongó emlékei teszik azzá. A regény alakjainak sorsa, jelleme egyértelműen választ ad arra, hogy mi vitte az embereket a forradalomba.
A Szuvenír örvényében együtt kavarog a kamaszgyerekek bumfordi, romlatlan világa, a családi összetartozás és szeretet, a barátság és szolidaritás... Tovább

Benedikty Tamás

Benedikty Tamás műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Benedikty Tamás könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem