A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

A magyar nemzeti irodalom történeti ismertetése I-II.

A legrégibb időktől Kisfaludy Károlyig/Kisfaludy Károlytól mostanig

Szerkesztő

Kiadó: Athenaeum Irodalmi és Nyomdai R.-T.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Könyvkötői kötés
Oldalszám: 741 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 22 cm x 14 cm
ISBN:
Megjegyzés: Két kötet egybekötve. Az I. kötet tizenkettedik kiadás, a Halotti beszéd másával. Az II. kötet tizenegyedik javított és bővített kiadás, 1913-ban jelent meg. Nyomtatta az Athenaeum r. társ. könyvnyomdája, Budapest. Néhány fekete-fehér illusztrációval.

Előszó

Tovább
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
A magyar nemzeti irodalom történeti ismertetése I-II. A magyar nemzeti irodalom történeti ismertetése I-II. A magyar nemzeti irodalom történeti ismertetése I-II. A magyar nemzeti irodalom történeti ismertetése I-II. A magyar nemzeti irodalom történeti ismertetése I-II. A magyar nemzeti irodalom történeti ismertetése I-II. A magyar nemzeti irodalom történeti ismertetése I-II. A magyar nemzeti irodalom történeti ismertetése I-II. A magyar nemzeti irodalom történeti ismertetése I-II. A magyar nemzeti irodalom történeti ismertetése I-II. A magyar nemzeti irodalom történeti ismertetése I-II.

A borító enyhén kopott, a lapélek kissé foltosak. Néhány lap enyhén szakadozott, rajta ceruzás aláhúzások láthatók. Az első kötet címlapján tulajdonosi bejegyzés található.

A lapélek mintázottak.

Állapot:
7.980 ,-Ft
40 pont kapható
Kosárba