1.034.226

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A Magyar Ellenállók és Antifasiszta Szövetség évkönyve 2012.

Szerkesztő
Kapcsolódó személy

Kiadó: Magyar Ellenállók és Antifasiszták Szövetsége
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 68 oldal
Sorozatcím: Tovább
Kötetszám: 10
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 13 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes és fekete-fehér fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Kedves Olvasónk!
A MEASZ kilencedik évkönyvét tartja kezében. Most is sokat küszködtünk, már az is szép eredmény, hogy egyáltalán létezünk. Országosan szervezetünk tagsága - korábban minden... Tovább

Előszó

Kedves Olvasónk!
A MEASZ kilencedik évkönyvét tartja kezében. Most is sokat küszködtünk, már az is szép eredmény, hogy egyáltalán létezünk. Országosan szervezetünk tagsága - korábban minden megyében, kerületben volt - fogyatkozik. Mind nehezebben szervezhetők a településeken az antifasiszta megemlékezések, miközben a szélsőjobb sok pénzzel (vajon honnan van nekik ennyi, kik támogatják őket?) egyre inkább és egyre pimaszabbul benyomul hétköznapjainkba.
A MEASZ 2011-ben - a nehézségek ellenére - igyekezett helytállni. Köszönet ezért a sok-sok helyi és országos vezetőknek, önkénteseinknek. Az országos elnökség a támogatókkal együtt március idusán indította útjára az Összefogás a demokráciáért című felhívást. Ebből érdemes az alábbiakat kiemelni: "Olyan események történnek napjainkban, amelyek veszélyeztetik demokráciánkat. A bennünket körülvevő világot gyakran a tudatlanság tartja vakságban. Az emberiség anyagi fejlődése ellenére - igyekezett helytállni. Köszönet ezért a sok-sok helyi és országos vezetőnknek, önkénteseinek.
Az országos elnökség a támogatókkal együtt március idusán indította útjára az Összefogás a demokráciáért című felhívást. Ebből érdemes az alábbiakat kiemelni: "Olyan események történnek napjainkban, amelyek veszélyeztetik demokráciánkat. A bennünket körülvevő világot gyakran a tudatlanság tartja vakságban. Az emberiség anyagi fejlődése ellenére gyakran győzedelmeskedik a hamisság és az erőszak - a jog, a szabadság és a józan érsz fölött, aminek a diktatúrák fanatizmusa, az igazságtalanságok és az előítéletek okozta tisztánlátás hiánya a kiváltója. Manapság így történik ez hazánkban is, hiszem egyre támogatottabbak a szélsőjobbos eszmék, terjedőben van az antidemokratikus meggyőződés." Vissza
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
A Magyar Ellenállók és Antifasiszta Szövetség évkönyve 2012. A Magyar Ellenállók és Antifasiszta Szövetség évkönyve 2012. A Magyar Ellenállók és Antifasiszta Szövetség évkönyve 2012. A Magyar Ellenállók és Antifasiszta Szövetség évkönyve 2012. A Magyar Ellenállók és Antifasiszta Szövetség évkönyve 2012.

A lapélek enyhén foltosak.

Állapot:
940 Ft
470 ,-Ft 50
2 pont kapható
Kosárba
konyv