A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Sajátos megoldások az óvodai gyakorlatban

Waldorf-szellemű Személyiségközpontú Óvodai nevelés Sárospatakon a III. sz. Óvodában

Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

1988 őszén hallottunk először Rudolf Steinerről a Waldorf iskola alapítójáról, az antropozófia nevelés elméletének megteremtőjéről. Ekkor olvastuk dr. Vekerdy Tamás beszámolóját a Német Szövetségi... Tovább

Előszó

1988 őszén hallottunk először Rudolf Steinerről a Waldorf iskola alapítójáról, az antropozófia nevelés elméletének megteremtőjéről. Ekkor olvastuk dr. Vekerdy Tamás beszámolóját a Német Szövetségi Köztársaságbeli Waldorf-óvodák és Waldorf-iskolák működéséről.

Mivel személyiségünket, óvónői magatartásunkat már évek óra a gyermek érzelmi életére figyelő és akarati tulajdonságaikat megértő nevelési attitűd határozza meg, érdeklődésünket felkeltette a Waldorf pedagógiai emberközpontú szemlélete.

A Waldorf pedagógiai elméletét könyvekből, előadásokból igyekeztünk megismerni, a gyakorlatát, a hangulatát pedig a Solymár-i, a Bécs-i és a Regensburg-i Waldorf óvodákban tapasztaltuk meg. Vissza

Tartalom

Waldorf-szellemű Személyiségközpontú Óvodai nevelés Sárospatakon a III. sz. Óvodában3
Keresztény szellemű nevelési program az óvodában15
Francia nyelvű magánóvoda pedagógiai elképzelései34
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv