1.034.149

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Váratlan örömök

Erotika és bujaság

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Partvonal Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 319 oldal
Sorozatcím: Örömök
Kötetszám: 3
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 12 cm
ISBN: 978-963-9910-31-7
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Ashley Kimbrough-nak mindene megvan, amire egy nő vágyhat: kedves barátok, sikeres karrier és kielégítő szexuális élet a Csatornán - a kizárólag nőknek fenntartott tévéadón, amely minden érzéki vágyat beteljesít. Bár már elmúlt harminc és volt néhány balul sikerült próbálkozása, a szingli élet nem keserítette el - egészen mostanáig. Ashley nagyapja végrendeletének köszönhetően kénytelen megismerkedni Ryan Mulcahyval, a szintén sikeres üzletemberrel, aki ráadásul jóképű és olyan a teste, akár egy modellé. A véletlen úgy hozza, hogy vagyonukat mindketten csak úgy tudják megtartani, ha összeházasodnak. Az érdekházasság jó ötletnek tűnik, de mi lesz az érzelmekkel... no és a szexszel?

Bertrice Small, az erotika, romantika, szerelem és bujaság koronázatlan királynőjének legújabb regényében egy olyan nőt ismerhetünk meg, akinek élete váratlan és meglehetősen érzéki fordulatot vesz.

Bertrice Small

Bertrice Small műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Bertrice Small könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv