1.034.832

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Bibliai mondókák


Kiadó: Watchtower Bible and Tract Society of New York Inc.
Kiadás helye: New York
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 12 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 23 cm x 18 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes illusztrációkkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet:

Néhány szó a szülőkhöz

Mi lehet a legjobb ajándék, amit a gyermekeidnek adhatsz? Sok mindenre szükségünk van, többek között a szeretetedre, a törődésedre és a védelmedre. De a... Tovább

Előszó

Részlet:

Néhány szó a szülőkhöz

Mi lehet a legjobb ajándék, amit a gyermekeidnek adhatsz? Sok mindenre szükségünk van, többek között a szeretetedre, a törődésedre és a védelmedre. De a legértékesebb, amit adhatsz nekik, ha tanítod őket Jehováról és az igazságról, mely Szavában, a Bibliában található (János 17:3). Ez az ismeret már egészen kicsi koruktól segíteni fog a gyermekeidnek megszeretni és teljes szívvel szolgálni Jehovát (Máté 21:16).
Sok szülő észrevette, hogy a kicsi gyermekek nagyon szeretik a rövid mondókákat és a játékos feladatokat. Éppen ezért örömmel készítettük el ezt a kiadványt, a Bibliai mondókákat. Mindegyik mondóka egyszerűen van megfogalmazva. A képek és a szövegek kifejezetten a három év alatti gyerekeknek szólnak. A füzetben feladatokat is találsz. A Bibliai mondókák nem csupán a játék élménye miatt készültek. Az a célja, hogy együtt olvasd a gyermekeiddel, és közelebb kerüljetek egymáshoz.
Biztosak vagyunk benne, hogy ez a kiadvány segíteni fog abban, hogy már csecsemőkoruktól tanítsd a gyermekeidnek a Biblia igazságát (2Timóteusz 3:14, 15). Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv