A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

Az egyetlen asszony

Szinmü 3 felvonásban/A Színházi Élet 1932. 9. számának szindarabmelléklete

Szerző
,
Kiadó:
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 31 oldal
Sorozatcím: Színházi Élet
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 22 cm x 14 cm
ISBN:
Megjegyzés: Korabeli hirdetésekkel. Nyomatott a Globus Nyomdai Müintézet Rt. mélynyomó körforgógépein.
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

I. felvonás
Szín: Lankás a láp közelében. Középen deszkából összetákolt mérnöki iroda, kátránypapir tetővel. Jobbról az iroda sarkánál talicska, mögött e ásók, lapátok, csákányok, balról, a... Tovább

Előszó

I. felvonás
Szín: Lankás a láp közelében. Középen deszkából összetákolt mérnöki iroda, kátránypapir tetővel. Jobbról az iroda sarkánál talicska, mögött e ásók, lapátok, csákányok, balról, a bódénak támasztva lejtmérő lécek, kitüző rudak. Az ajtó homlokától földigérő organtil függöny lóg alá. Elől, az ajtóval szemben mérnöki rajzasztal papirosteritóval, a két külső sarkán féltégla nyomatékkal. Az asztalon vonalzók, körzők, tekercsek, térképek. Jobbról idetetszik a láp, köröskörül a végtelen puszta. Amikor a függöny szétmegy, Aracsi forgatja a tüz fölött a bográcsot, vele szemben a földön hat kubikos ül. Május, csendes délután.
1. jelenet
ARACSI (öreg kubikos, a mérnökök szolgálatában, feltürt ingujjal, utolsót fordit a szolgafán lógó bográcson): Na, hát most mán rotyogott eleget!
I. KUBIKOS: Mit főz kend? Vissza

Bibó Lajos

Bibó Lajos műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Bibó Lajos könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv