1.035.149

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Die echte französische Küche

Typische Rezepte und kulinarische Impressionen aus allen Regionen

Szerkesztő
Lektor
Fotózta

Kiadó: Gräfe und Unzer Verlag GmbH
Kiadás helye: München
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 280 oldal
Sorozatcím: Weltbild
Kötetszám:
Nyelv: Német  
Méret: 29 cm x 22 cm
ISBN: 3-8289-1186-2
Megjegyzés: Színes fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Fülszöveg


Was macht die französische Küche so einzigartig?
Ist sie raffiniert und kompliziert oder raffiniert einfach?
Lernen Sie diese Küche kennen auf einer kulinarischen Reise durch die französischen Provinzen. Sie beginnt in der pulsierenden Hauptstadt Paris und führt durch stille, bäuerliche Gebiete, Weinberge, schroffe Gebirge, durch die kräuterduftende Mittelmeerlandschaft, das Loiretal mit den prächtigen Schlössern bis zur sturmgepeitschten Atlantikküste.
Im Mittelpunkt: 200 klassische Rezepte aus allen Regionen, so unterschiedlich wie die Landschaften. Wunderschön fotografiert, für jeden problemlos nachzukochen.
Dazu stimmungsvolle Reisebilder, Interessantes über Landschaft, Kultur, Menschen, Feste und Weine, typische Produkte und berühmte Spezialitäten Frankreichs.

Tartalom


Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv