A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Keresztszemes hímzések

Praktika melléklet/A nyár virágai és pillangói

Szerkesztő

Kiadó: Sanoma Budapest Zrt.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 29 oldal
Sorozatcím: Praktika
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN:
Megjegyzés: 94 színes hímzésmintával és színes fotókkal illusztrált.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Kedves Olvasó!

Remélem, most sok-sok Praktika-olvasó boldog, örömmel, sőt, lázas izgalommal tartja kezében ajándék mellékletünket - vagy azért, mert lelkes híve és művelője a keresztszemezésnek,... Tovább

Előszó

Kedves Olvasó!

Remélem, most sok-sok Praktika-olvasó boldog, örömmel, sőt, lázas izgalommal tartja kezében ajándék mellékletünket - vagy azért, mert lelkes híve és művelője a keresztszemezésnek, vagy azért, mert éppen most szeretné kipróbálni ezt a hímzésfajtát, amelyről hallotta, hogy milyen egyszerűen lehet vele látványos eredményt elérni akár rövid idő alatt is.
Hagyományunkhoz híven, íme, újabb összeállítással jelentkezünk. Nem hagyatkoztunk a véletlenre: olyan témát választottunk, amelynek aligha lehet ellenállni, olyan sokrétű, gazdag és változatos. Bízunk benne, Ön hamarosan tűt és vásznat ragad, és elkezdi hímezni a természet gyönyörűségeit, a tavasz és a nyár szépséges virágait. Válogathat a kisméretű virágfejek, az indás füzérek vagy az izgalmas formájú, bonyolultabb minták között. Gondolom, talál majd benne kedvére valót, hiszen füzetünkben közel száz, kisebb-nagyobb motívumot gyűjtöttünk össze.
Igyekeztünk, hogy a leszámolható mintákból minél többet színesben adjunk meg. A nagyobbakat - terjedelmük miatt - a magazin mintaívén, fekete-fehérben találja meg. Ajándékozza meg magát és szeretteit egy, két vagy akár "csokornyi" virágszállal, és kívánom, hogy a hímzés adja meg Önnek a békés alkotó tevékenység örömét, nyugalmát! Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv