1.034.159

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Sörgyári capriccio

Szerző
Fordító

Kiadó: Európa Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 137 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 19 cm x 13 cm
ISBN: 963-07-7744-4
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

"Ez az írásom krónika, anyámról, apámról és nagybátyámról szól. Amíg a való világban voltak, olyan erősen fogták le írógépem billentyűit, hogy nem rajzolhattam meg életük költészetének grafikonját. Ma már senki sem fogja a kezemet, s én ámulattal rá-rádöbbenek, hogy nem vagyok már fiatal, s hogy a mulasztás veszélye fenyeget, mert egyedül én adhatok hírt immár arról a sörgyárról, arról a kisvárosról, ahol megállt az idő..." - írta Hrabal a kisvárosi, nymburki laza trilógia első kötetéről, amelyben a képzelet zseblámpájával először világít be a múltban, a nagyon távoli múltba, amikor ő maga még nem is élt, hogy megjelenítse a letűnt, mozdulatlanná dermedt időt, és varázsos szövegébe mentsen egy gyönyörű, rendkívüli asszonyt, édesanyját, és romolhatatlan emlékművet állítson élete, művészete igazi múzsájának, habókos, zseniálisan szószátyár bácsikájának, Pepinnek.

Bohumil Hrabal

Bohumil Hrabal műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Bohumil Hrabal könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv