A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

Színvilág

Első szavaim/Logika, Ügyesség, Kitartás/Játszva leszel okosabb!

Szerkesztő
Fordító
Grafikus

Kiadó: Dinasztia Tankönyvkiadó Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 24 oldal
Sorozatcím: bambinoLÜK
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 15 cm
ISBN: 978-963-657-452-9
Megjegyzés: Tankönyvi szám: LDI-131. Színes illusztrációkat tartalmaz. A füzetet a bambinoLÜK kirakókészlettel használjuk.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

A színek alapvetően meghatározó szerepet játszanak születésünk pillanatától. A környezetünkben lévő tárgyak első sorban színeik által válnak érdekessé vagy figyelemreméltóvá számunkra. A füzet... Tovább

Előszó

A színek alapvetően meghatározó szerepet játszanak születésünk pillanatától. A környezetünkben lévő tárgyak első sorban színeik által válnak érdekessé vagy figyelemreméltóvá számunkra. A füzet egyes feladatainak a célja, hogy a gyerekek koruknak megfelelően felismerjék az egyes, a környezetükben is megtalálható tárgyakat, sőt más-más ábrázolásban is képesek legyenek azokat beazonosítani. A feladatok az egyes tárgyak megismerésére, érzékelésére és nevének kiejtésére helyezik a hangsúlyt. Így lépésről lépésre fejlődik a gyerekek szókincse.
A kisgyermekek általában a második életévük második felére mintegy ötven szóból álló szókinccsel rendelkeznek. A füzet feladatainak gyakorlásával gyermekeink szókincse és kifejezési módja tartósan fejlődik. Vissza

Tartalom

A sárga szín
A piros szín
A kék szín
A narancssárga szín
A lila szín
A zöld szín
A fekete szín
A fehér szín
A rózsaszín
A barna szín
Színes
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv