| Kiadó: | Agrármarketing Centrum |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Tűzött kötés |
| Oldalszám: | 36 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 20 cm x 20 cm |
| ISBN: | |
| Megjegyzés: | Színes fotókkal gazdagon illusztrálva. |
| Magyar szőlő- és borfajták | 1 |
| Furmint - Gombás vadnyúl | 2 |
| Ezerjó - Flambírozott, fahéjas alma | 4 |
| Hárslevelű - Könnyű diótorta | 6 |
| Cserszegi fűszeres - Parti falatok | 8 |
| Olasz rizling - Kakukkfüves kecskesajttal töltött csirkemell | 10 |
| Irsai Olivér - Csirkemell fokhagymás cukkinivel és kukoricacsókkal | 12 |
| Királyleányka - Balatoni borsos pisztráng | 14 |
| Juhfark - Bazsalikomos húsos karalábéragu | 16 |
| Kéknyelű - Tejszínes tavaszi zöldségleves | 18 |
| Kadarka - Zöldfűszeres, sonkás tészta | 20 |
| Zenit - Hideg uborkás spárgakrémleves | 22 |
| Leányka - Köles körözött magyarosan | 24 |
| Kékfrankos - Paradicsomos-paprikás tepsis borda | 26 |
| Szekszárdi bikavér - Gombás bélszínragu | 28 |
| Egri bikavér - Tésztában sült kacsapástétom | 30 |
| Tokaji száraz szamorodni - Bazsalikomos hal sonkakötényben | 32 |
| Tokaji aszú - Mandulával töltött aranygaluska | 34 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.