| Kiadó: | Magyar Szőlő- és Borkultúra Alapítvány |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Fűzött papírkötés |
| Oldalszám: | 163 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar Angol Német |
| Méret: | 24 cm x 11 cm |
| ISBN: | |
| Megjegyzés: | Színes fotókkal, ábrákkal illusztrálva. |
| A magyar szőlőtermesztés múltja és jelene | 5 |
| A magyar tájjellegű konyha kialakulásának története | |
| Borvidékek | |
| Ászár-Neszmély | 12 |
| Badacsony | 19 |
| Balatonfüred-Csopak | 26 |
| Balatonmellék | 32 |
| Bükkalja | 38 |
| Csongrád | 45 |
| Dél-Balaton | 50 |
| Eger | 58 |
| Etyek-Buda | 67 |
| Hajós-Baja | 74 |
| Kunság | 80 |
| Mátraalja | 86 |
| Mecsekalja | 92 |
| Mór | 100 |
| Pannonhalma-Sokoróalja | 107 |
| Somló | 112 |
| Sopron | 119 |
| Szekszárd | 128 |
| Tokajhegyalja | 136 |
| Tolna | 144 |
| Villány-Siklós | 149 |
| Zala | 156 |
| Budapest | 162 |