1.034.781

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Veranda 2015. május-június

Parasztház, patina, romantika - X. évfolyam 3. szám

Szerkesztő
Lektor

Kiadó: Starfield Publishing Kft.
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 66 oldal
Sorozatcím: Veranda
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 29 cm x 21 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Mostani lapszámunk, melyet kezében tart a kedves Olvasó, ékesen bizonyítja, hogy a szépségnek ezernyi arca létezik. Hiszen másképp szép a művész designer által újraálmodott toszkán kastély, és... Tovább

Előszó

Mostani lapszámunk, melyet kezében tart a kedves Olvasó, ékesen bizonyítja, hogy a szépségnek ezernyi arca létezik. Hiszen másképp szép a művész designer által újraálmodott toszkán kastély, és másképp a magyar mediterrán stílusban épült otthon - de egyaránt élményszámba megy a látványuk.
Ellátogatunk egy szívvel-szeretettel berendezett százéves hollókői házba, de újonnan megépített szebbnél szebb hagyományőrző parasztházakat is "feltálalunk" Önöknek, hogy kedvükre dúskálhassanak a szemrevaló porták látványában. Esztétikai csemege az eklektikus stílusban megálmodott kecskeméti étterem is... reményeink szerint ötleteket, inspirációt vehet mindezekből, aki stílusos, vonzó otthont tervezget magának.
Pindroch Csaba, a népszerű színművész maga is szívesen kalandozik szülőföldje, Palócföld szép tájain, fogadjuk hát el szíves invitálását, keressük fel Nógrád megye nevezetességeit! A falusi turizmus egyre népszerűbb pihenési forma, hiszen a mai ember nyüzsgő, fárasztó élettempója mellett a legnagyobb "kaland" a csönd, a madárcsicsergés, a fák suhogása és az egyszerűségében szép hagyományőrző, falusi környezet. Aki belekóstol, hamar ráérez a jó ízére!
A hozzánk érkezett kedves és bátorító visszajelzésekből úgy véljük, szívesen fogadják a magazinunk hasábjain megjelenő stílusos házak bemutatását, ezért reméljük, sikerül örömet és tartalmas kikapcsolódást szerezni Önöknek a következő oldalakon sorakozó gyönyörű otthonok színes csokrával is. Vissza

Tartalom

Szeretek szép helyen élni 6
Design olasz módra 12
Egyszerű szépség 17
Parasztház modern megoldásokkal 22
Tájba illő mese a vadszőlősből 26
Kuriózum Kecskeméten 30
Egy rendhagyó házasság 34
Magyaros mediterrán 38
Művészek a vidékért 46
Otthon termett paradicsom 52
Anglia legromantikusabb házikója 60
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv