| Kiadó: | Park Könyvkiadó |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Fűzött kemény papírkötés |
| Oldalszám: | 175 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 26 cm x 21 cm |
| ISBN: | 963-530-269-X |
| Megjegyzés: | Színes és fekete-fehér fotókkal gazdagon illusztrálva. |
| Jamie | 6 |
| Jamie Oliver előszava | |
| Matt | 8 |
| Matt Skinner bevezetője | |
| Alapok | 12 |
| Amit tudnod kell | |
| A szőlő | |
| A bor története | |
| A termék | |
| Szerszámos láda | 32 |
| Amire szükséged van | |
| Hogyan kóstoljunk? | |
| A bor nyelvezete | |
| A szőlőbogyó | 52 |
| Vörös és fehér | |
| Fehérborszőlő-fajták | |
| Vörösborszőlő-fajták | |
| A szőlőgazdaság | 86 |
| A szőlőtermesztés | |
| A főbb hozzávalók | |
| A szőlő biológiai ciklusa | |
| A bortermelés | 102 |
| A bor készítése | |
| A borászatban | |
| Hogyan készül a fehérbor? | |
| Hogyan készül a vörösbor? | |
| Hogyan készül a szénsavas bor? | |
| Hogyan készül az édes bor? | |
| Atlasz | 128 |
| Ahol a dolgok történnek | |
| Fenn északon | |
| Lenn délen | |
| A bor nyelvezete | 168 |
| Mutató/Emelem poharam | 173 |