1.035.157

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A férj prostija

Nőnek maradni mindenáron!

Szerző
Szerkesztő
Lektor

Kiadó: Álomgyár Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 427 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 13 cm
ISBN: 978-615-5692-38-3
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Előszó
Mindig is utáltam a reggeli erős napfényt. Vakít, de nem any-nyira, hogy ne lássam magamon az előbukkanó hibákat: hatalmas mellek, amiket képtelenség beletuszkolni bármilyen fehérneműbe,... Tovább

Előszó

Előszó
Mindig is utáltam a reggeli erős napfényt. Vakít, de nem any-nyira, hogy ne lássam magamon az előbukkanó hibákat: hatalmas mellek, amiket képtelenség beletuszkolni bármilyen fehérneműbe, erős csípő - ami állítólag nagyon szexi, na persze csak Afrikában rakoncátlan szőkésbarna sörény, sápadt bőr. Mindez megtoldva három gyerekkel, egy örökké rohanó férjjel, és a hétköznapi semmittevésbe süppedéssel. Silány szexuális élet, amit negyvenöt évesen iszonyúan korainak érzek, de fogalmam sincs, mit tehetnék.
Hiába az erős napfény, közelebb lépek az ablakhoz, megnyitom, úgysem árt kiszellőztetni a gyerekszobát. Talán szégyen, de imádom ezt a csöndet, ami belepi a hatalmas házat. Amikor itthon vannak a gyerekek, szét tud robbanni a fejem. Sokszor gondolok arra, hogy pocsék anya vagyok, noha ez a három poronty a mindenem. Nélkülük már egy semmi lennék.
Kihajolok az ablakon, magason vagyok, a betont figyelem, amire rásüt a nap, és amire félig rávetül a ház árnyéka. Sírni kezdek, buta gondolataim támadnak, de a végén megemelem a fejem, és immár előre nézek, rá a kertvárosra, ahol csupa boldog ember, család él.
Elértem a szakadék szélére. Két választásom van: vagy leugrok, vagy visszafordulok és mindent beleadva élek. Vissza

Fülszöveg


„ Vágyak tabuk nélkül."
Pamela házassága a szakadék széléhez ért. Három gyerekkel és egy jóképű, sikeres férjjel az oldalán úgy érzi, ő nem sokat ér. A mindennapjai szürkeségében azonban elhatározza, hogy megszívleli édesanyja egykori tanácsát: „Egy nő legyen tökéletes háziasszony, szerető anya és egy céda az ágyban." Női praktikákat bevetve és minden szégyenérzetét levetkőzve próbálja visszacsábítani a férjét, akit talán nem is veszített el.
Sok közös év után vajon életre lehet kelteni egy ellaposodott kapcsolatot? Mennyire maradhatunk hűek önmagunkhoz és társunkhoz az évek múlásával?
Egy krízisbe jutott házasság újraélesztése rengeteg erotikával, érzelemmel, nevettető és elgondolkodtató helyzettel. Egy olyan történet, ami bárki életében megeshet.

Borsa Brown

Borsa Brown műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Borsa Brown könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv