1.035.089

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Csillagok nyelvén

Szülők, gyerekek, zodiákusjegyek

Szerző

Kiadó: Szerzői magánkiadás
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 231 oldal
Sorozatcím: Humanisztikus Asztrológia Sorozat
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 15 cm x 10 cm
ISBN: 978-963-89906-2-4
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Drága szüleim,
megszülettem itt vagyok!
Engedjétek meg, hogy ez alkalomból néhány fontos dolgot elmondjak nektek. Olyasmit, ami nincsen benne egyetlen nevelési kisokosban sem, bár igazából, ha... Tovább

Előszó

Drága szüleim,
megszülettem itt vagyok!
Engedjétek meg, hogy ez alkalomból néhány fontos dolgot elmondjak nektek. Olyasmit, ami nincsen benne egyetlen nevelési kisokosban sem, bár igazából, ha rajtam múlna, mindegyik ezzel kezdődne!
A legfontosabb hírem (bevallom, kicsit aggódom, mit fogtok szólni hozzá) az, hogy én bizony csak felerészben vagyok a ti gyermeketek. Mert felerészben a csillagok szülötte vagyok, az univerzumé, s ez az oldalam, mint tapasztalni fogjátok, néha igencsak zavarba ejtő és idegen lesz számotokra. Ám közös érdekünk, hogy ezzel a részemmel is megbarátkozzatok! Ugyanis az, hogy megismertek, és megértitek, hogy mi mozgat, mit szeretek és mitől tartok, a legjobb esélyem arra, hogy szeretettel és értőn neveljetek, s így váljak egyszer sikeres és boldog felnőtté.
S ahogy nem egy, hanem két ember-szülő gyermeke vagyok (kimondhatatlan örömömre a tiétek, anyu és apu!), éppúgy nem egyetlen csillagjegy szülötteként jöttem erre a világra. Legalább kettő (gyakran három-négy) csillag-szülőm is van. S ahogy ti a születésemtől fogva hol örömmel, hol fejcsóválva ismeritek fel bennem a saját jó és rossz tulajdonságaitokat, úgy csodálkozhattok rá arra, hogy mi minden szépet, jót örököltem a csillag-szüleimtől. Vissza

Tartalom

Bevezetés 8
Kos 11
Bika 29
Ikrek 47
Rák 65
Oroszlán 85
Szűz 105
Mérleg 121
Skorpió 137
Nyilas 155
Bak 173
Vízöntő 191
Halak 211
Ismerjetek meg jobban! 229
Ajánló 231
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv