A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

Két város I-II.

Regény

Szerző
Fordító

Kiadó: Emich Gusztáv Tulajdona
Kiadás helye: Pest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Könyvkötői kötés
Oldalszám: 640 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 15 cm x 11 cm
ISBN:
Megjegyzés: Két rész egy kötetben. Nyomtatott Emich Gusztáv magy. akad . nyomdászánál, Pest.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet:

A legjobb és legrosszabb idő volt az. A bölcseség és bolondságok korszaka, a hit és hitetlenség korszaka volt az; a világosság napjai és a sötétség napjai valának azok; a remény tavasza... Tovább

Előszó

Részlet:

A legjobb és legrosszabb idő volt az. A bölcseség és bolondságok korszaka, a hit és hitetlenség korszaka volt az; a világosság napjai és a sötétség napjai valának azok; a remény tavasza és a kétségbeesés tele volt amaz idő. Mindnyájan egyenest a menyországfelé mentünk, és menénk azon a másik uton is - szóval annyiban hasonló votl az az idő a mi napjainkhoz, - mint néhány legszájasabb ismerője állitja, - hogy jót-rosszat csak superlativusban lehete róla mondani.
Angolország trónján olyan király ült, a kinek hatalmas állkapczája volt, egy közönséges kinézésü királynéval. Nagy állkapczáju király és szép arczu királyné ült Francziaország trónján. Mindakét országban a legvilágosabban felismerék az ország mágnásai, hogy minden a legjobb rendben van, örök időkre.
Urunk 1775ik esztendejében volt igy. Vissza

BOZ (Dickens)

BOZ (Dickens) műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: BOZ (Dickens) könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv