1.034.817

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A 111-es/Az ezüst kecske I-II.

Szerző

Kiadó: Athenaeum Irodalmi és Nyomdai R.-T.-Szerzői kiadás
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Könyvkötői vászonkötés
Oldalszám: 482 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 18 cm x 12 cm
ISBN:
Megjegyzés: Két mű egy könyvben, melyből az egyik két kötetben. Az ezüst kecske I-II. című művet 1916-ban adták ki. Az Athenaeum r.-t. könyvnyomdája és a Pallas Részvénytársaság nyomdája nyomása.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Örömtelen életemnek egyik legszomorúbb korszakában a Majestic-szállóban laktam, az első emeleten, a 109-es számú szobában. Cudar állapotban voltam akkor, beteg, milyen beteg! És pénztelen, mennyire... Tovább

Előszó

Örömtelen életemnek egyik legszomorúbb korszakában a Majestic-szállóban laktam, az első emeleten, a 109-es számú szobában. Cudar állapotban voltam akkor, beteg, milyen beteg! És pénztelen, mennyire pénztelen! Háztartásomat régen föloszlattam, eladtam nagyszerű bútoraimat, lelkemhez tapadt szép képeimet, drága könyveimet, minden kedves holmimat, exotikus utazások fáradságos zsákmányát. Elkártyáztam mindenemet. Évekig fojtogatott a balsors : kártya, börze, lóverseny, csütörtököt mondott minden, amihez hozzányúltam.
Amikor a Majestic-szállóba költöztem, a vég végéhez közeledtem. A kaszinóban fűnek-fának tartoztam már, ha mégis akadt valaki, aki megkönyörült rajtam és leült velem kártyázni, vesztettem, mindig vesztettem. Lovaimmal egy .nyomorúságos handicapot sem tudtam nyerni. Little Frog, mellyel a derbyre pályáztam, letört, mint gazdája. Vissza

Tartalom

A 111-es 1-243
Az ezüst kecske I. 1-119
Az ezüst kecske II. 1-120
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
A 111-es/Az ezüst kecske I-II. A 111-es/Az ezüst kecske I-II. A 111-es/Az ezüst kecske I-II. A 111-es/Az ezüst kecske I-II. A 111-es/Az ezüst kecske I-II. A 111-es/Az ezüst kecske I-II. A 111-es/Az ezüst kecske I-II. A 111-es/Az ezüst kecske I-II. A 111-es/Az ezüst kecske I-II.

Néhány lap kissé foltos. A címlapokon tulajdonosi bejegyzés és pecsét látható.

A lapélek mintázottak.

Állapot:
5.480 ,-Ft
27 pont kapható
Kosárba
konyv