1.034.828

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A szentmise és a család

Támpontok szülőknek és hitoktatóknak

Szerző

Kiadó: Don Bosco Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 16 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 14 cm
ISBN: 963-9455-62-8
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Ez a könyvecske a szentmise minden egyes mozzanatának és pillanatának családi ,,hátterét" hivatott bemutatni. Ha a gyerekek nem értik meg a jelképek ,,tartalmát", könnyen előfordulhat, hogy az Oltáriszentség ünneplése számukra csak unalmas, elvont dolgok összességét fogja jelenteni.
Minden egyes ünnep alkalmával a gyerekeknek meg kellene kérdezniük szüleiket: ,,Miért ünneplünk?" Az egyházi év ünnepeit csodálatos formában lehet megismertetni a gyerekekkel, és ebbe az egész család bekapcsolódhat. Egy igazi ,,átélhető", mozgalmas, éneklős, aktivitást igénylő, vidám, a kommunikációra, és nem elvont formulákra, alapozott hitoktatás ez.
És mivel a gyermekek csak azt tanulják meg, amit megélnek, így az élet lelki jelentőségét is csak a családban tudják megtanulni. Csakis akkor lehet a szentmise az intenzív lelki kielégülés helye, hogyha azt, amit ünneplünk, a családi életünkben is megéljük.

Bruno Ferrero

Bruno Ferrero műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Bruno Ferrero könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv