A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Betolakodók

Rejtélyes idegenek embereken végzett hátborzongató genetikai kísérletei

Szerző
Fordító
Lektor

Kiadó: Édesvíz Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 312 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 21 cm x 12 cm
ISBN: 963-7940-39-1
Megjegyzés: Néhány fekete-fehér rajzzal.

Fülszöveg

Messziről érkeztek. Céljuk, hogy genetikai kutatásokat végezzenek rajtunk - embereken. Ez nem sci-fi - ezek hihetetlen hátborzongató tények..
A rejtélyes idegenek felnőtteket és gyerekeket rabolnak el, és emberi mivoltukat sértő vizsgálatoknak vetik alá őket.
A Missing Time szerzője Budd Hopkins ufókutató, az igazság nyomába ered. Fáradhatatlan munkáját pszichológusok, orvosok és tudósok segítették.
Mélyinterjúkat készített az elrabolt személyekkel, akik hipnózis alatt megdöbbentő emlékekről számoltak be. Ezeket a beszélgetéseket magnószalagok őrzik , de rajtuk kívül Budd Hopkins birtokában hatalmas vizsgálati anyag van. Kivételes képességeinek köszönhetően sikerült közelebb kerülnie az áldozatokhoz és felderítésre váró titkukhoz. A kutatás megkezdése előtt ezek az emberek mit sem sejtettek arról, hogy miféle élmény rejtőzik a múltjukban, mi van az időnként rájuk törő rémálmoknak ható emlékfoszlányok mögött. Egyvalami összeköti őket: a számukra kiszabott, végzetszerű sors.
A... Tovább

Budd Hopkins

Budd Hopkins műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Budd Hopkins könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem