A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A békéscsabai Ág. H. Ev. Rudolf-Főgimnázium XLVI-dik értesítője az 1910-1911. iskolai évről

Szerző
,
Kiadó:
Kiadás helye: Békéscsaba
Kiadás éve:
Kötés típusa: Könyvkötői papírkötés
Oldalszám: 63 oldal
Sorozatcím: A békéscsabai Ág. H. Ev. Rudolf-Főgimnázium értesítője
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 23 cm x 15 cm
ISBN:
Megjegyzés: Nyomatott a "Békésmegyei Függetlenség" könyvnyomdájában, Békéscsaba. Közzéteszi: Bukovszky János igazgató-tanár.
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet a kötetből:

Budapest-balatoni kirándulás.
1911. június 2-7.

A békéscsabai ág. hitv. ev. Rudolf-főgimnázium az idén a Balaton vidékére rendezett nagyobb kirándulást, útközben másfél... Tovább

Előszó

Részlet a kötetből:

Budapest-balatoni kirándulás.
1911. június 2-7.

A békéscsabai ág. hitv. ev. Rudolf-főgimnázium az idén a Balaton vidékére rendezett nagyobb kirándulást, útközben másfél napot Budapesten töltött.
A kiránduláson 41 tanuló vett részt - 7a-ad részben alsó évesek - Laurovics Ferenc, Mockovcsák János és Vidovszky Kálmán főgimnáziumi tanárok vezetése alatt. Útközben Fábry Károly ügyvéd és Vidovszky Béla festőművész urak csatlakozása tették kellemesebbé a társaságot.
A minden tekintetben sikerült kirándulás fejenkint 38 koronába került. Teljes segélyben 3 szegénysorsú jó tanuló, 27 K segélyben egy tanuló részesült.
Az idő rövidsége miatt adósak maradunk az út részletes leírásával, de nem mulaszthatjuk el hálás köszönetünket kifejezni az ifjúság azon lelkes barátainak, kik anyagi és erkölcsi támogatásukkal hozzájárultak a kirándulás sikerének biztosításához.
Vissza

Bukovszky János

Bukovszky János műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Bukovszky János könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv