1.034.168

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

7 próbaérettségi angol nyelvből - CD-vel

Középszint

Szerző
Szerkesztő
Lektor

Kiadó: Maxim Kiadó
Kiadás helye: Szeged
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 160 oldal
Sorozatcím: Készüljünk a kétszintű érettségire!
Kötetszám:
Nyelv: Magyar   Angol  
Méret: 24 cm x 17 cm
ISBN: 978-963-9489-55-4
Megjegyzés: CD-melléklettel. Színes fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Lényeges változások történtek az idegennyelv-oktatásban annak az új szemléletnek köszönhetően, amely az élet minden területén jól hasznosítható, gyakorlatias nyelvtudás megszerzését tartja szem... Tovább

Előszó

Lényeges változások történtek az idegennyelv-oktatásban annak az új szemléletnek köszönhetően, amely az élet minden területén jól hasznosítható, gyakorlatias nyelvtudás megszerzését tartja szem előtt. A nyelvtanítás újfajta megközelítése a nyelvtudás mérési módszereinek reformjához vezetett. Ez megfigyelhető az új érettségi rendszer felépítésén, a vizsga a hangsúlyt a nyelvi készségekre helyezi és olyan nyelvtudást kér számon, amely megfelel a kor követelményeinek.
Magyarországon előtérbe kerültek az Európa Tanács által kifejlesztett modern idegen nyelvek tanításával és mérésével kapcsolatos ajánlások, melyek alapján az idegennyelv-tudás pontosan leírható. A középszintű érettségi az Európa Tanács skálájának két szintjét, az A2 és B1 szinteket fogja át.
Korábban a nyelvtanítás és a nyelvi tudásszint mérése között szakadék alakult ki, amelynek fő kiváltó oka az volt, hogy a tanításban és a tudásszint mérésben nem voltak azonosak a célok. Ma már az oktatásban és vizsgáztatásban is az az elv érvényesül, hogy azt kell számon kérni, amit tanítunk; és azt kell tanítani, amit számon kérünk.
Jelen kötet a középszintű angol nyelvi érettségi vizsgára való felkészülést kívánja elsősorban segíteni, de természetesen alkalmas a négy alapvető nyelvi készség ismeretinek bővítésére és elmélyítésére is.
A gyakorlókönyvet a diákok és tanáraik is haszonnal forgathatják. A könyv alkalmas egyéni felkészülésre, mivel az objektíven értékelhető feladatok (olvasott szöveg értése, nyelvhelyesség, hallott szöveg értése) mindegyikéhez megoldókulcsot mellékelünk.
A kötet szerzői mind az oktatásban, mind a vizsgáztatásban szakavatottak. Mindhárman részt vettek a Brit Kultúrintézet Érettségi Vizsgareform Projekt számos tevékenységében, amely a jelenlegi érettségi vizsgarendszer kidolgozását megalapozó munka volt. A megszerzett tudás és tapasztalat nagyban hozzásegítette a szerzőket a feladatsorok szakszerű elkészítéséhez, ezenkívül sokrétű gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek többéves nyelvtanári munkájukból adódóan.
Ezúton is szeretnék köszönetüket kifejezni Charles Anderson professzornak és Nagy Editnek. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv