1.031.459

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A Vadgazda 2002. október

Vadászmagazin - 1. évfolyam 2. szám

Szerkesztő

Kiadó: Wildschwein Kft.
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 46 oldal
Sorozatcím: A Vadgazda
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 30 cm x 21 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Igazán nem panaszkodhatunk, hisz az augusztus hónap oly mértékű hírbőséggel lepett el bennünket, amit feldolgozni talán több száz oldalon sem tudtunk volna. Ettől függetlenül igyekeztünk... Tovább

Előszó

Igazán nem panaszkodhatunk, hisz az augusztus hónap oly mértékű hírbőséggel lepett el bennünket, amit feldolgozni talán több száz oldalon sem tudtunk volna. Ettől függetlenül igyekeztünk lényegretörően, a legfontosabbakat bemutatva összeállítani lapunkat.
Kezdjünk mindjárt az elején. Az évszázad árvize vonult le a Dunán jelentős károkat okozva embernek, állatnak egyaránt. A Gemenc Rt. segítségével próbáljuk bemutatni elsődlegesen a vadállományban okozott kárt. A rovatból kimaradt, megdöbbentő képeket, amelyeket Pétervári Gábornak köszönhetünk, honlapunkon tekinthetik meg.
Tanácskoztak a hivatásos vadászok Gödöllőn. A kitűnő kezdeményezést döcögős lebonyolítás jellemezte.
Észrevételeink:
A konferencia álláspontunk szerint nem érte el célját elsődlegesen azért, mert azok a hivatásos vadászok, akiknek a problémáikról kellett volna beszélni, az idő rövidsége és az elhúzódó elnökségi előadások miatt nem jutottak szóhoz.
Javaslat:
A kezdeményezést folytatni kell. A hivatásos vadászok konferenciáját küldöttgyűlésként - a jelentős érdekkülönbségek miatt a sportvadászokétól elkülönítetten - kell összehívni, ahol határozatképesség esetén meg kell fogalmazni a célokat, a küldöttgyűlések összehívásának rendszerességét, a felmerülő problémák megoldási lehetőségeit. A küldöttgyűlés határozathozatal elfogadásával kell, hogy véget érjen. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv