A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Caspian herceg

Visszatérés Narniába

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Harmat Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 241 oldal
Sorozatcím: Narnia Krónikái
Kötetszám: 4
Nyelv: Magyar 
Méret: 18 cm x 11 cm
ISBN: 978-963-288-143-0

Fülszöveg

Hosszú évszázadok teltek el Narnia aranykora óta, és a birodalom a telmarinok uralma alá került. A kegyetlen Miraz király elől menekülő Caspian herceg az ősi Narnia titkos zugaiban húzódik meg, és a beszélő állatokban lel szövetségesekre. Az őslakókban titkon tovább él a hajdanvolt királyok, királynők és Aslan emléke:
„Mi, állatok nem változunk - válaszolta a borz -, és nem felejtünk. Én hiszem, hogy Peter király és társai Cair Paravelben uralkodtak. Ebben ugyanannyira szilárdan hiszek, mint magában Aslanban."
Caspian végső kétségbeesésében megszólaltatja Susan királynő varázskürtjét, és reménykedik abban, hogy a legendák igaznak bizonyulnak
A Narnia krónikái negyedik kötetében az ősi Narnia felébred évszázadokig tartó álmából, és a négy testvér - Peter, a nagy király, Edmund, Susan és Lucy - is visszatér.
*
A Narniáról szóló történetetek közül eddig Az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrényről, a Caspian hercegről és A Hajnalvándor útjáról készült filmadaptáció.
*
„A C.... Tovább
Fülszöveg Kép

C. S. Lewis

C. S. Lewis műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: C. S. Lewis könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem